• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

K KurkmantoluS :KK17: nerden ban yiyonuz tartışmaları okumak istedim valla şimdi
Valla bunu dedin diye bile ban yiyebilirsin benden soylemesi:KK70:
Tartışma çıkıyor sonra şikayet ediliyorsun yöneticilere (mune nevreste kazen) var benim bildiklerim onlara şikayet ediyorsun 3 gün giremiyorsun ama daha uzun surenler de var tabii

Valla bunu dedin diye bile ban yiyebilirsin benden soylemesi:KK70:
Tartışma çıkıyor sonra şikayet ediliyorsun yöneticilere (mune nevreste kazen) var benim bildiklerim onlara şikayet ediyorsun 3 gün giremiyorsun ama daha uzun surenler de var tabii
İlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gitti :halay: Sen okursun artık yerime :KK68:

İlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gitti :halay: Sen okursun artık yerime :KK68:
Yerime derkennnnnnn 🤯
Sen 2011 kayıtlı mısın vayyyyy kaç yaşındasın ki sen ben daha martta geldim buralara o da bebeğimi sormak için tavsiye almak içindi yoksa aklımda yoktu

K kedi medi 707 💜
minik kalp0753 minik kalp0753 707💜
sera44 sera44 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707 💜
Uraniaaflora Uraniaaflora GÜLSÜM, tez zamanda hayirli saglikli sihhatli guzel huylu evlatlar sahibi olmak 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan fabatuhan 707
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707💜
K KurkmantoluS 707 💜
B Beto2012 707💜
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707💜
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707

Uraniaaflora Uraniaaflora
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Okudum Rabbim kabul etsin

Sen paylaş bari canım duanı ve ismini
Adım Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah 🙏

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753 minik kalp0753
sera44 sera44
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985 begonvil1985
O Orkidem
nursevdi nursevdi
@Ilaymilya
fabatuhan fabatuhan
Ocalh Ocalh
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah 🙏
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa Minnoskafa
memurhanim memurhanim
canparcamugurum canparcamugurum

K kedi medi
sera44 sera44
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
nursevdi nursevdi
@Ilaymilya
fabatuhan fabatuhan
Ocalh Ocalh
MelodiminEsi MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah 🙏
K KurkmantoluS
B Beto2012
B Bademmm388
Minnoskafa Minnoskafa
memurhanim memurhanim
ben okudum rabbim kabul etsin

K kedi medi
sera44 sera44
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
nursevdi nursevdi
@Ilaymilya
fabatuhan fabatuhan
Ocalh Ocalh
K KurkmantoluS
B Beto2012
B Bademmm388
Minnoskafa Minnoskafa
memurhanim memurhanim

Back
X