• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

canparcamugurum canparcamugurum duasi
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn🤲🏻

İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn🤲🏻

Özlem arkadaşımız için okudum B Beto2012

Benim duam ismim Betül ,
Allahim bebegimi saglikli sıhhatli bir şekilde kucağıma alabilmeyi nasip eyle 🤲

Kizlar dualarin hepsini paylastim liste bitmistir Allah
kabul etsin hepimizin dualarini insallah🤲
Canım tamamı okunmayan arkadaşların takibini yine yap da hak geçmesin. Benim okumadığım kişiler aklımda, okuycam onlara 🙈

OKUDUM

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi💕
2. @minik kalp0753
3. @sera44💕
4. @Tavuk_suyu_💕
5. @Gulll098💕
6. begonvil1985 begonvil1985
7. O Orkidem
8. nursevdi nursevdi 💕
9. Uraniaaflora Uraniaaflora 💕
10. Milyaay Milyaay
11. @fabatuhan💕
12. Ocalh Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı💕
14. @MelodiminEsi💕
15. @Kurkmantolumdnn💕
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki💕
18. B Bademmm388 💕
19. Minnoskafa Minnoskafa
20. @memurhanim
YONCA Duasi,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin💕
21. canparcamugurum canparcamugurum 💕
22. B Beto2012 💕
Yonca için okudum Allahım kabul etsin

Back
X