3bin fatiha

Nolur bölüştürmeyin, kalan usulü gidelim. Herkes kimşn için okuduğu, kaç adet aldığını okusun ve kalanı yazsın
Aynen canim en guzeli o cunku giren girneyen oluyor o arada bende okusam diyen oluyor en iyisi okumak isteyen yazsin kalani yazsin daha kolay ve karisiklik olmuyor boylece

Okunmayan kalmadı değil mi canım? B Beto2012
Eğer kalmadıysa Ya Fettah hatimine katılmak isteyenlerin bir sayısına bakalım mı canım? Pazartesine kadar ancak dönüş yapılır ona görede başlarız

Canım nasılsın? M Melekogretmencnn gelişmeler iyi değilse bile lütfen kendini kapama, inan buradaki herkes seninle benzer şeyler yaşadı,yaşıyor. Hepimiz ayakta kalabilmek için önce Allah'a, duâlarımıza sığındık. İnşallah güzel haberler alacağımız günlerde gelecek
CNım dün sabah kürtaj oldum maalesef melek oldu yavrum bebeğim. Annesini babasını bırakıp gitti. .çok zor ve bugün rüyamda da bir kalabalık tabutun içinde cenaze götürüyorlardı. Allahım ben nasıl unutcam meleğimi. Yaptıgım testler cekılen ultrason fotoğrafları.. İnşallah rabbim kimseye yaşatmasın.. Allahım saglıklı hayırlı salıh saliha evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlerden de Allah razı olsun.

CNım dün sabah kürtaj oldum maalesef melek oldu yavrum bebeğim. Annesini babasını bırakıp gitti. .çok zor ve bugün rüyamda da bir kalabalık tabutun içinde cenaze götürüyorlardı. Allahım ben nasıl unutcam meleğimi. Yaptıgım testler cekılen ultrason fotoğrafları.. İnşallah rabbim kimseye yaşatmasın.. Allahım saglıklı hayırlı salıh saliha evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlerden de Allah razı olsun.
Neyyy inanmiyorum :( kalbi mi durdu ne oldu ay cok uzuldum ya Allah sabirlar versin canim.
Unutulmaz unutulmaz unutulur mu hic o seni orada bekleyecek rabbim obur tarafta kavustursun tez zamanda kucagini doldursun insallah

B Beklenen2 Yani Kübra Arkadaşımız için

2641 adet okudum,bitti
Kalan: 12000
2000 adet aldım
Kalan : 10.000
1000 aldım
Kalan 9000
B Beklenen2 yani Kübra arkadaşımız için

3000 aldım,okudum
Kalan: 6000
6.000 adedi ben aldım dua bitmiştir Allah kabul etsin B Beto2012 2 saate kadar bitiririrm
Aldığım 6.000 okudum Allah kabul etsin
Okuduk ya canım
B Beto2012

Canım benim.. ne söylesek şuan seni teselli edemeyecek biliyorum. Hepimizin hikayesi seninkine benziyor o yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Unutmayacaksın canım, zaten inşallah unutmazsın, böyle diyorum ki hayatında yaşadığın bunu unutturacak daha büyük bir acın olmasın . Çk şükür ki hamile kalabiliyorsun, inşallah en kısa sürede tekrar mutlu haberlerini paylaşıcaz. Rabbim bizleri bekletiyor demekki çok güzel bebişlerimiz olacak inşallah

Back
X