- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #7.361
Tamam canım sağolasınYok canim herkes okuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağolasınYok canim herkes okuyor
Uraniaflora banli sadece eminim o da okuyordur 2 kiside bitirmemis ama bildiri yapmis onlarda bitirir eksik yok yani icin rahat olsun kuzumTamam canım sağolasın![]()
Tamam canım o arkadaş banlanacağını ama sıradaki kişiye okuyacağını söylemişti zaten. Sağol canım Allah razı olsunUraniaflora banli sadece eminim o da okuyordur 2 kiside bitirmemis ama bildiri yapmis onlarsa bitirir eksik yok yani icin rahat olsun kuzum![]()
Oyy hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahEvet canim erkek nasipse![]()
AminnnOyy hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahküçük prens
![]()
Aminnn inşallah canımAminnn
Rabbim bu sefer saglikla kavustursun insallah![]()
[/QUOTE]Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
20 kisiyiz kisi basi 11.956 dua sahibi 11.957 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh HATİCE Rabbim sen bize en kısa sürede anne ve baba olma sevinci yaşat.Hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip et. Borçlarımızı ödeme kolaylığı ver hayırlısıyla bizede bir ev nasip et.Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle gönlümüzde razı olanı hakkımızda hayırlı eyle yolumuzu yolundan çevirme bizleri doğacak evlatlarımızı sana hayırlı ümmet eyle. Sen darda kalmış hayırlı duasi olan bütün ümmetine yardım et Allah' ım aminn..
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7. @nursevdi
8. B Beklenen2
9. @mucizeistiyorumm
10. @Uraniaaflora
11. @memurhanim
12. @caramel_7
13. @Feslegen
14. @canparcamugurum
15. @FairyTale89
16.vuslatahasretim
17.Bifincankahve
18. M Makbile
19. @Sealand
20. B Beto2012
Aynen bende cok sasiriyorum masallahKizlar ne kadar cabuk bitiriyorsunuz siz masallah. Ben daha yavasim :) cok sükür yetistiriyorum
Evwt canim okunuyor esmalarYa kızlar kusura bakmayin bir sorum olacak benim bildiğim adetliyken okunuyor yanlış bilmiyorum değil mi? Bir yerde bir yorum gördüm de kafam karıştı![]()
Evet canım bitti
Dua ya olan inancını zedelemek için şeytanın işleri işte canım bende ne zaman namaz kılmaya başlasan hicbir şey yolunda gitmiyor du hep namazıma engel durumlar oluşuyordu hocaya sordum oda bana ısrarla kılıp kalbini bozmazsan herşey yoluna girer dedi ve öylede olduMerhabalar hepinize. Size birşey soracağım yorumlarınızı merak ediyorum.Biz eşimle 2 hafta önce alacağımız olan kişiden paramızı alıp borçlarımızı kapatalim diye el fettah hatmine başladık.Bitti sayılır okumamız ama bu süreçte bir-çok aksilik bizi buldu ve hiç hesapta yokken elimizden bir sürü para cıktı. Neden böyle olmuş olabilir sizce?