3bin fatiha

Kübra için okudum Allah kabul etsin inşallah. Arkadaşlar bugün evde olduğum için dünden beri okuyup bitirdim. Ama başka okumalarım da olduğu için çok zorlandım. Bir sonraki arkadaşın okumasında yokum. Allah hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşallah 🌹
Girdigin gibi cikiyormusun sen bilirsin

Ayrıca bir fikrim var arkadasim listenin sonuna herkes duasını yazsa şimdiden .Herkes namazlarindan sonra falan ismen dua etse sadece ismini bile söylese dualarinsa.Hamile arkadaslarimiz var onlar duası daha kiymetli belki de ya da başkasının baskasina yaptığı dualar kabul olur belki.
Guzel olurdu ama karisabilir 3 5 kisi degiliz ki

abooo bu sefer ki bayağı uzun sürmüş inşallah dualarınız tez zamanda kabul olur canısılar. sen nasılsın ben giderken endişeliydin bebek için nasıl iyimi sağlığı
Amin canim insallah🙏
3 gunde okuyoruz o yuzden bu gidisle ben dogururum daha liste bitmez😂
Cok sukur canim iyi gorunuyor🙏

Kusura bakmayın ama başında 3 gün belirlemişsiniz insanlar ona göre katılmış duaya neden simdi 3 gün olunca liste bitemedi süre uzadı diye sitem ediliyor ki 🙄 ilk defa bir dua grubuna katıldım ama gerçekten şaşkınlık içerisindeyim böyle olduğunu bilmiyordum.

Kusura bakmayın ama başında 3 gün belirlemişsiniz insanlar ona göre katılmış duaya neden simdi 3 gün olunca liste bitemedi süre uzadı diye sitem ediliyor ki 🙄 ilk defa bir dua grubuna katıldım ama gerçekten şaşkınlık içerisindeyim böyle olduğunu bilmiyordum.
Sitem derken?? Farkindaysan emoji var😂
Bende şaşkınlıklar içerisinde kaldim şu an.

Back
X