3bin fatiha

Yeni dua paylaşıldı mı kızlar

Ismim Elvira
Duam, Allahım bana tez vakitde, sağlıklı sihatli hayırlı evlat nasip eyle , tez zamanda hamile kala bileyim 🙏
Eşimin karışısına istediğimiz gibi bir iş çıkar Ya Rabbim , eşimin zor işlerini kolaylaştır 🙏
Benim için dua edecek herkese şimdiden teşekkür ederim, Allah her kesin gönlündekini versin 😇

SAYI TEKRAR DEGISTI KIZLAR DIKKAT EDELIM...
Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 10.869 dua sahibi 10.872 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. @MaviKuplik
7. nursevdi nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
Ismim Elvira
Duam, Allahım bana tez vakitde, sağlıklı sihatli hayırlı evlat nasip eyle , tez zamanda hamile kala bileyim 🙏
Eşimin karışısına istediğimiz gibi bir iş çıkar Ya Rabbim , eşimin zor işlerini kolaylaştır 🙏
Benim için dua edecek herkese şimdiden teşekkür ederim, Allah her kesin gönlündekini versin 😇
10. Uraniaaflora Uraniaaflora
11. memurhanim memurhanim
12. caramel_7 caramel_7
13. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. vuslatahasretim vuslatahasretim
17. Bifincankahve Bifincankahve
18. M Makbile
19. Sealand Sealand
20. Senfonim Senfonim
21. minik kalp0753 minik kalp0753
22. B Beto2012

Son düzenleme:
B Beto2012 gruba bir arkadaş daha katılabilir mi Senfonim Senfonim şu anda şifresini unutmuş bu hafta şifresini yenileyecek yeni listede yer alabilir mi annesi hasta duaya ihtiyacı var. Ya da kabul ederseniz simdiden sıradaki arkadaşa okumaya başlasın.Önceden Ya Fetrah gruplarında yer aldi kendisi.

En başta dostum Sealand Sealand a ve postun sahibi B Beto2012 ve okuyan herkese teşekkür ederım. Allah razı olsun hepınızden. Ben an itibariyle 12.000 Ya Fettah tamamladım sıradaki arkadaşımız için. Rabbim hepımızın dularını hayırlarla versın ınşallah.
Nacizane tavsiyem, burada okuduğumuz duaları esmaları hafife almayalım. Buradaki okuyan kişileri de. Kim olursa olsun. Bazı fikirlerimiz diğerine ters gelsın gelmesın burada birbirmiz için okuyoruz. Bu çok önemli. Bu sıteye foruma ve bu esmaya ilk Sealand Sealand ile başladıgım zamanlarda rüyamda da gördüm. Sealand ın da dedıgı gibi çok önemlı bırsey yoksa okumaya devam edin. İnanın size çok iyi gelecek...

Selamlar herkese ve tekrar teşekkur ederım benı de okumaya aldığınız için.

Back
X