Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaslar 3buçuk aylık bebeğim var reflüsü var habire kusuyor sütümde az bu ay cok biley almamış oyuzden aptamil ar mama verioyorum arada bide reflü için ilaç.ama bebeğim kabız yaptı 4 yada 5 günde bir anca yapıyor.size sormak istediğim hangi mama daha iyi kilo aldırır kabız yapmaz alttan gaz cıkarırkende zorluyor bağrıyor.bu conformil yazanlardanmı alsam gaz kabız için ilacınıda içine katcam reflü için baska sorumda aptamil istemiyorum zaten smadada sevmedi kızım.similac nasıl yada bu hipp organikmi kilo aldırıyor kızlar yardım edin
merhaba arkadaslar 3buçuk aylık bebeğim var reflüsü var habire kusuyor sütümde az bu ay cok biley almamış oyuzden aptamil ar mama verioyorum arada bide reflü için ilaç.ama bebeğim kabız yaptı 4 yada 5 günde bir anca yapıyor.size sormak istediğim hangi mama daha iyi kilo aldırır kabız yapmaz alttan gaz cıkarırkende zorluyor bağrıyor.bu conformil yazanlardanmı alsam gaz kabız için ilacınıda içine katcam reflü için baska sorumda aptamil istemiyorum zaten smadada sevmedi kızım.similac nasıl yada bu hipp organikmi kilo aldırıyor kızlar yardım edin
ben hipp organik combiotik mamasını öneririm kızımda ilk sma kullandım 2 buçuk aylıktı mama yemeğe başladı sma gaz ve kabız yaptı hipp geçtik şçook memnunuz 5aydan beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım benimde kızım kusuyordu bazı bebekler gerçekten kusuyor yapcak bişey yook 6 ay boyunca kustu kızım şükür şimdi azarldı nadir kusuyor hippte zaten kusan bebekler için özel bir mama mümkün olduğunca çoçuğunuza ilaç vermeyin
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Ben emzirirken kızım kabızdı gazı da vardı, sütüm çok azalınca doktor Conformil kullanmamı önerdi kısa zamanda sıkıntılarımız geçti, sonra normal Pronutraya geçtik hala devam ediyoruz özel bir durumu yoksa rahatlıkla Conformil kullanın diyebilirim.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Aptamil en iyi marka zaten bu tür sorunlar için. Conformil kullandık biz gaz ve kabızlık için sonra düzene soktu mama bizi normal aptamil e geçtik. düzenimiz de çok iyi artık çok şükür.