• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3cü mahkemem de oldu

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
Eski konularını bilenler vardır bu defa görümce kişisi şahitlik yaptı abisine aynen böyle diyor hakim karşısında kendisi abimle hiç ilgilenmezdi sürekli temizlik yapardı el işi yapardı telefonla oynardı halbuki benim neler yaşadığımı bna neler söylediğini bir tek o bilirdi bana hep derdiki yenge sen çok sabırlısın nasıl dayanıyorsun abimin söylediklerine

İyide gorumce sonucta tarafsiz degil,her daim sizinle evin icince mi yasiyor ki bilsin her halinizi

Eski konularını bilenler vardır bu defa görümce kişisi şahitlik yaptı abisine aynen böyle diyor hakim karşısında kendisi abimle hiç ilgilenmezdi sürekli temizlik yapardı el işi yapardı telefonla oynardı halbuki benim neler yaşadığımı bna neler söylediğini bir tek o bilirdi bana hep derdiki yenge sen çok sabırlısın nasıl dayanıyorsun abimin söylediklerine
Bi zamandan sonra kartlari ters oynuyorlar canim ayril ve kurtulduğun için bi şükür nmzi kil :)
Benzerleri beni yildirdi cok gec olmadan maskeler inmiş geçmiş olsun insallah hayirlisiyla biter yipranmadan daha fazla ...

Üzülme canim baksana senin tarafında olan insanlar bile saf değiştirmiş... öyle bir ailenin içinde yaşamaya devam etmek istermiydin?
10 Mayıs da gelir merak etme sen :)

E
Üzülme canim baksana senin tarafında olan insanlar bile saf değiştirmiş... öyle bir ailenin içinde yaşamaya devam etmek istermiydin?
10 Mayıs da gelir merak etme sen :)[evet çünkü görümcem bilirdi bana söylediği ağır sözleri hep üzülürdü bana olsun buda geçer diyorum oda evleniyor

Nası ödemiyor nafakayı, icraya falan verin.. Bu ne rahatlık

Avukatım vermişti çalıştığı yeri hemen hemen bir yıl oldu sadece bir kere verdi ondan sonrası yok

Back
X