3lü ve 4lü testler

ub2406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
928
433
73
15.haftam doldu.doktor 18.haftada 3lu test icin cagirdi.ayni haftalarda 4lu de varmis.ben de yarin memlekete gidiyorum.gittigim yerde ozel hastane yok.aradim devlette 3lu yapiliyomus ama 4lu yapilmiyo.napsam kizlar?bi cok arkadasim 2li normal cikinca 3 luyu de digerini de yaptirmamis.hatta 4luyu duymayanlar bile var.sizin bu konuda net bilginiz ya da doltorunuzunbi tavsiyesi var mi?evde cok bunaldigim icin gidicektim.gitmesem mi((

Hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah cnm. Ben ikili ve üçlü yaptırdım. Dr gerek duymadı 4 lüye. Üçlü iyi çıkarsa Yaptırma san da olur bence tabi senin fikrin. Ki zaten bu testler %100 doğru sonuç ta vermiyor yanılma payı da var.dediğim gibiSen bilirsin tabi.inşallah çok sağlıklı bi bebeğin olur :)

Amin canim.ama sorun su 3luyle 4 lu ayni haftalar ve 3lunun sonucu 15 gun icinde gelir dediler.tarihi de kacirmak istemiyorum.bu arada 3 lu icin tam kacinci haftada gittin canim??

canım ben 2li test yaptırdım sadece.. yaşın kaç? benim doktorum 30dan önce 2li test sonucuna da göre hamileliğin gidişatı da iyi ise 3lü yaptırmıyorum demişti.. 2li 3lü 4lü bu testler olasılık veriyor sadece.. erken teşhis için uğraşmak sadece.. zaten risk yüksek görülse amniyosentez yaptırmanı söylerdi doktor.. bunları rutin testler olarak gör.. risk yüksek bile çıksa down sendromu yine de olmayabiliyor bebekte..

28 yasindayim.2li benim de normal cikti.bugun aradim doktorla da gorusemedim sekreteri ucluyu herkesey yapiyoruz dedi ama dortlu hakkinda bisey demedi.bu arada uclu icin tam hangi haftada gittiniz?

Amin canim.ama sorun su 3luyle 4 lu ayni haftalar ve 3lunun sonucu 15 gun icinde gelir dediler.tarihi de kacirmak istemiyorum.bu arada 3 lu icin tam kacinci haftada gittin canim??

16. Haftamda yaptırdım diye hatırlıyorum cnm. Çünkü 2 li yi 12. Haftada yaptırdı ondan eminim o da bi ay sonra yaptırmıştım. Dr sana kaçıncı hafta da dedi üçlü için?

28 yasindayim.2li benim de normal cikti.bugun aradim doktorla da gorusemedim sekreteri ucluyu herkesey yapiyoruz dedi ama dortlu hakkinda bisey demedi.bu arada uclu icin tam hangi haftada gittiniz?

canım her doktor farklı oluyor.. 2li de sorun olmasa da 3lü 4lü yaptıranlar var.. 3lü yaptırmadım ama 16-20. haftalar arası olmak zorunda.. önce 3lü sonra 4lüyapılır gibi bişey yok.. hatta 3lü yerine 4lü yapın diyenler var 4lü daha net sonuç veriyor..
hiç endişelenme rutin kontrol bunlar.. net bir sonuç tanı testi değil o yüzden doktorların yaklaşımı farklı olabiliyor..

Cokk sagolyn kizlar bana 19 de gel dedi ama ben memlekete gitmeden en iyisi gideyim bi doktorun yanina

Canm benmde doktorum 2 li yaptrdi 3luye gerek duymadi 17+1 im suan 4 lu yapalim ddi 18 de 4 lu test için cagrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…