Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
21 yaşında evlenip başını göğe mi erdireceksin?
Kızım sen sevgilinin ne derdine düşüyosun. Sen bi ayakların yere sağlam bassın. Bak daha çocuğun maddi durumları sıkıntılı. Askere gitmemiş. Neyin derdindesin?
Sen kendini sağlama al. Bel bağlama bu çocuğa. İleride üzülürsün.
Evet 3 yıl olmuş teklif beklemekte haklısın ama 21 yaş çok erken...
Ben evliyim çok mutluyum hiç bir sıkıntım yok Allaha şükür ama bilseydim biraz daha bekar kalırdım
acele etmeyin herşeyin yeri zamanı var 21 yaş henüz çok erken. bir mesleğin var mı okuyor musun ? kendi ayaklarının üzerine sağlam basabilecek bir yapıda mısın ? erkek arkadaşının bir mesleği var mı ? evlilikten önce bunları düşün derim..
ileri mi gittin cümle yarım kalmış benim arkadaşım liseden sevgilisiyle evlendi 6 yıl flörtten sonra evlenme teklifi etti çocuk ikiside işinde gücünde maaşlı ve 25 yaşındalar daha 1 ay oldu evleneli
21 yaşındayken 3 senedir birlikte olduğum, çok sevdiğim, mükemmel ilişkimiz olduğunu düşündüğüm adam şimdi napıyor bilmiyorum. Biz okul bitsin evleniriz diyorduk, okul bitemeden ilişki bitti
Acele etmeyin, o yaşlarda doğru insan doğru ilişki gibi görünse de genelde yanlış oluyor. Bekleyin biraz işleri ciddiye bindirmeden.
Erken yaşta başlayan ilişkilerin klasik sorunu diyorum ben buna. İlişki süresi uzar ama yaş küçüktür. Evlenmek için maddi durumunuz var mı ? Sevgilinizin sağlam bir işi var mı ? Sizin ekonomik özgürlüğünüz olacak mı ? Evin sorumluluğunu bu yaşta kaldırabilecek misiniz ? gibi soruları düşünün önce.
boyle konulari gordukce evde kaldigima karar kiliyorum.yaz tatili boyunca kac arkadasimin dugunune nisanina gittim belli degil.
hele cocuklari olanlari hic saymiyorum.not;yasimiz 20?
canim yasin daha erken bir askere gitsin saglam is bulsun erkek arkadasin evlenirsiniz 24-25 uygun hem.
21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedi cunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz
21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedi cunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz
21 yaşında evliliğe bukadar istekli olmak bana çok uzak bi durum olduğu için empati kuramıyorum canım..
24ümde arkamdan ittirilerek evlenmiş biri olarak yazıyorum....
Ben sana olan aile baskısını çok iyi anlıyorum, ben o baskı yüzünden 22 yaşımda evlendim, pişman değilim tabi ki 4 sene beraber olduğum adamla evlendim. Ama ilişkinin başından beri aile biliyorsa ee ne zaman gelicekler, ee ne zaman isteyecekler, ee de eee yani.... Ben bu sorulardan acayip sıkılmıştım. Şimdi sen söz nişan gibi bişey istiyosun anladığım kadarıyla ama emin ol ondan sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor, kontrolden çıkıyor işler. O yüzden ailene söyle, kendini toparladıktan sonra zaten gelicek falan de.
yaşın çok genç 3 yıl öncesinden tanığın ve halen devam eden ilişkinden ne kadar sağlıklı bir evlilik kararı çıkar bilemiyorum. sana tavsiyem kendine farklı bir yol çiz rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin
İş güç sahibi olan, düzgün birini bulsana madem. Aşk karın doyurmaz. Ben sana söyliyim. Çok değişik nedenleri olabilir ama ailenin de niyeti yok bence.
insanlarin evlerinde nasil bir ortam oluyorki
kücücük cocuklar evlilik pesine düsüyor
sasiriyorum
hic anna baba demiyor mu
oku calis
kendine faydan olsun bize faydan olsun
en önemlisi gez toz flört yasa
evlilik nasilsa olur