• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3sene gecti evlenme teklifi bile edemedi

Ya bu yaşı evliliğe karıştıranları anlamıyorum...
Hele ki kendi hayatlarında o olgunluğu gösterememişler ama geliyorlar burda yaşın şukadar yaşın bukadar diyorlar...
Gerçekten anlamıyorum bu işler yaşa bakıyor sanki.

Çocuk askerliğini yapmamış,sabit bir işi de yok sanırım.Ne bu acele peki ?
Ailen sana niye baskı yapıyor ki evlen evlen diye ? Erkenden evlenirsen asker yolu
bekleyeceksin.Bir de geçim sıkıntısı yaşayacaksın.Her şeyi yoluna koyup evlenmek
varken kendini sıkıntıya sokma.Daha 21 yaşındasın.O askerlikle iş bulmayla uğraşırken
sen de kendini geliştir.

21 yaş evlilik için bana göre çok küçük seneler geçtikçe insanın fikirleride değişebiliyor.illa şu dakikada evlenmek zorunda değilsin.seni seven seni her daim bekler zaten.ayrıca erkeklerde geç olgunlaşıyor sen olgun olduğunu düşünebilirsin ama önemli olan karşı tarafında bu sorumluluğu alabilecek güçte olması. evcilik oyunu değil bu

Ne kadar güzel daha 21 yaşındasın. Ben 26 yaşındayım, 3 buçuk yıl oldu ve dediğin sorunlar bizde de var. Ben de bekliyorum ama sorun yapmıyorum. Çünkü tek hayalim evlenmek değil. .

22 yaşında bir erkeğin ailesi tabi ki haklı olarak erken olduğunu düşünecekler.
çocuk askerliğini yapmamış, hayatının düzenini tam olarak eline almamış, ön planda ailesinin olması çok normal.
Ailesinin sıcak bakmaması çok doğal henüz olgun değilsiniz bu iş için.
Bu şekilde çocuğu da darlarsan kendisi de bunalır ailesi de katiyyen istemez.

Yasım 22 iliskim 5 yıl 7buçuk aylık:KK45:
Ben de daha evlenme teklifi almadım:KK45:

Sevdigin maddi olarAk feraha cıkmadıgı surece teklif de etmez istemeye de gelmez

Sabretmek zor geliyordur, sagdan soldan gelen laflar da bunaltıyordur, ama sabretmekten, beklemekten baska care yok :)

Not: 20 yaşımda evlenmeye kalktım olmadı tabi:KK45::KK45:
Hayat ve evlilik isleri toz pembe degilmis :KK45:

21 yasinda evli kadin olmak istiyorsun dimi yanlis anlamadim? Ben 23 yasindayim oyle hissetmiyorum ilginc bence biraz beklemelisin.. Cocuk kacmiyo ya bekle ikiniz de hazir olunca zaten evlenirsiniz ayrica hazir olmadan evlenirsen zaten bidahaki konunun para problemi gibi bisey olma olasiligi yuksek.

21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedi :63: :KK64: cunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz :110:

evlilik öyle çocuk oyuncağı değildir , askerlik yaptı mı hayır işi var mı peki ? neyle geçineceksiniz? belki erkek arkadaşının maddi durumu yerinde değil ki borçları da varmış, sana anlatmıyor olabilir erkekler böyle şeyleri anlatmaz genelde . bence biraz aceleci davranıyorsun ailesi zaten kendi borçlarını ödeyemiyor bir de istemeydi düğündü masraflarını nasıl karşılayacaklar sadece tek taraflı düşünme derim

Ya bu yaşı evliliğe karıştıranları anlamıyorum...
Hele ki kendi hayatlarında o olgunluğu gösterememişler ama geliyorlar burda yaşın şukadar yaşın bukadar diyorlar...
Gerçekten anlamıyorum bu işler yaşa bakıyor sanki.

Çocuğunuz olurda 21 yasinda anne ben evlenmeye karar verdim derse yaşını bu ise karistirmayacak misiniz?

Bu işler yasa bakmaz evladim hemen evlendirelim sizi diyebilecek misiniz?

Çocuğunuz olurda 21 yasinda anne ben evlenmeye karar verdim derse yaşını bu ise karistirmayacak misiniz?

Bu işler yasa bakmaz evladim hemen evlendirelim sizi diyebilecek misiniz?

Sizin yaşınızı bilmiyorum ama bu verdiğiniz örnek burda yaşı sorun yapanlarla hiç tutmuyor çünkü yorum yapıp sorun edenler 20-25-30 yaş arası.. Yani hiç öyle 20-21 yaşlarında kızı olan insanlar değil..
Sırf laf olsun diye söyleniyor... Bazısıda kendi evlenmiş hatta 21-22 yaşında ama yorum yapmaya gelince 21 çok küçük bir yaşş..
Hee ufalsında cebimize girsin konu sahibi.. Yaşı küçük bulanlar yorumlarının altına onlar kaç yaşında evlenmiş onuda bir yazsalarda görsek:KK53::KK53:

Sizin yaşınızı bilmiyorum ama bu verdiğiniz örnek burda yaşı sorun yapanlarla hiç tutmuyor çünkü yorum yapıp sorun edenler 20-25-30 yaş arası.. Yani hiç öyle 20-21 yaşlarında kızı olan insanlar değil..
Sırf laf olsun diye söyleniyor... Bazısıda kendi evlenmiş hatta 21-22 yaşında ama yorum yapmaya gelince 21 çok küçük bir yaşş..
Hee ufalsında cebimize girsin konu sahibi.. Yaşı küçük bulanlar yorumlarının altına onlar kaç yaşında evlenmiş onuda bir yazsalarda görsek:KK53::KK53:

20-25-30 yas araliginda olmak 21 yasinda evlenme heveslisi olmak doğru değil demeye engel mi?

21-22 yasinda evlenip bunun yanlis olduğunu anladigi için yapma.demeye de engel mi?

21 yas Uni uçuncu sinfta olunacak bir yas, askerlik.yok, okul bitmemiş, para yok,is yok ama cebe girmeyecek kadar büyük olduklari için evlenmeye güçleri var demek ise mantiksizlik sadece..

Galiba konu sahibiyle derdiniz ortak,bayagi tepkilisiniz cunku..

Ailesine mahkumsa bu is daha uzar..
Ayrica seninde yasin daha cokkk genc .

20-25-30 yas araliginda olmak 21 yasinda evlenme heveslisi olmak doğru değil demeye engel mi?

21-22 yasinda evlenip bunun yanlis olduğunu anladigi için yapma.demeye de engel mi?

21 yas Uni uçuncu sinfta olunacak bir yas, askerlik.yok, okul bitmemiş, para yok,is yok ama cebe girmeyecek kadar büyük olduklari için evlenmeye güçleri var demek ise mantiksizlik sadece..

Yooo hiçte ortak değil 23 yaşındayım ve evli değilim ve okuyorum ve evliliğe en az 2 yılım var:KK28:

Askerliğin geçmemiş olması, okulu bitmemiş olması tabiki bunlar engel olabilir ama burda nice konular vardı konu sahipleri diyordu askerliği bitti ben mezun oldum (2 yıllık ünilerde var) ve çalışıyorum diye yinede olsun bekle denildi..
Hani beklediği yoluna koyması gerektiği birşey yoktu ama yinede yaşı ortaya attılar...

21-22 yaşında evlenipte pişman olmuşlar tabikide yaşın küçük diyebilirler..
Ama sanki kendileri çok olgun davranmışlar gibi sadece ''aaa bu yaşta ne evliliği yaa'' demesinler o zaman..
Desinlerki bende o yaşımda evlendim tavsiye etmiyorum şunlar şunlar yüzünden..
Ama o küçük dedikleri yaşlarda evlenmiş olsalar bile başkasına tepeden bakıp yorum yapılıyor benim tepkim buna..
Yoksa önceki yorumunuzdaki verdiğiniz örnekte gibi 21 yaşında kızım olsa az bi bekle kızım derim orda haklısınız.

sizin okulunuz falan yok mu, mesleğinizi elinize alsanız ?
Biz aciktan okuyoruz ama msjlarin hepsini okudum benim amacim yarin hemen evlenmek degil sadece yuzuk yani adi konsun cunku baslardada belirttigim gibi ailem baski yapiyo artik bu konuda ama evlilik teklifi falan tabikide sonra olcak ve gder arkadaslarin dedigi gibi bu borclar bitmicek kesinlikle. Ve erkek arkadasim marangozda calisiyo hepinize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederimmmm :)

İş güç sahibi olan, düzgün birini bulsana madem. Aşk karın doyurmaz. Ben sana söyliyim. Çok değişik nedenleri olabilir ama ailenin de niyeti yok bence.
Sevdigim kisi is guc sahibi ve duzgun biri sadece ailesinin borclarini oduyo tek sorun buuu

Evlenme meraklisi ? :D bu kacinci yazisim bilmiyorum ama ben yuzuk istiyorrruuuummmmm sadece zaten dger asamalari da askerden geldikten sonra halledicezzz

Meslek denen şey sadece üniversitesen kazanılmıyor arkadaşlar. Yıl 2014 hala daha üni oku, üni oku yoksa mesleğin olmaz falan çok komik. Sonra neden adım başı üniversite açıldı diye hayıflanıyoruz. Utanmasa baraj puanıyla özelde istediği bölümleri okuyanlar gırla. Başarı seviyesi yerlerde. Yurtdışında tanınan tek diploma bildiğim kadarıyla tek bir devlet üniversitesinin. Neyse 21 yaş bence erken değil konu sahibesi. Ama para konusunda söyleyin gerekirse ailesinden saklasın her ay bir 200 lirasını gerekirse, biriktirsin yoksa ne borç biter ne elde para kalır. Yüzük ben de istiyorum valla ama nasıl çıtlatılır hiç bilmiyorum bulursan bana da haber ver :)

Evlenme meraklisi ? :D bu kacinci yazisim bilmiyorum ama ben yuzuk istiyorrruuuummmmm sadece zaten dger asamalari da askerden geldikten sonra halledicezzz

Keşke her istediğimiz, istediğimiz zamanda olsa.. Ben yüzük istiyorrrruuuuummmmmm diyin o zaman sevgilinize , başka çözümü yok çünkü

Meslek denen şey sadece üniversitesen kazanılmıyor arkadaşlar. Yıl 2014 hala daha üni oku, üni oku yoksa mesleğin olmaz falan çok komik. Sonra neden adım başı üniversite açıldı diye hayıflanıyoruz. Utanmasa baraj puanıyla özelde istediği bölümleri okuyanlar gırla. Başarı seviyesi yerlerde. Yurtdışında tanınan tek diploma bildiğim kadarıyla tek bir devlet üniversitesinin. Neyse 21 yaş bence erken değil konu sahibesi. Ama para konusunda söyleyin gerekirse ailesinden saklasın her ay bir 200 lirasını gerekirse, biriktirsin yoksa ne borç biter ne elde para kalır. Yüzük ben de istiyorum valla ama nasıl çıtlatılır hiç bilmiyorum bulursan bana da haber ver :)
:) ailemin huzursuzlugundan bahsettim oyle citlatmis oldum ve dediklerindede haklisin

Back
X