Bol bol su da tuketsm ustune takla da atsam :) bebisim beni uyanikken emmek istemiyot uykulu emiyor. 2 .ayda basladi 4.aya girdik cok sukur saglikli lakin bu surec de yipratici gecmiyo bir turlu. Meme istemiyor biberon istemiyor mama istemiyor kaşik istemiyor şırınga istemiyor .ayrica benim kanamam dogumdan sonra 58 gun surdu druma gittim ilac verdi durdurdu bi hafta kadar kontrollere gittim onun ustune 2 kez adet gordum
Insallah Rabbim bana da o gunleri gosterir ilk zamanlar sadece emmedigi icin uzuluyodum sonra mamayi da almayinca anladim ki hicbir sey istemiyor.Allahim bana guc kuvvet versin cunku psikolojik olarak dipteyim her gun bi umut uyaniyorum yine bir degisiklik yok uykuda aliyor olmasi beni birazcik da olsa mutlu ediyorBende 40. çıktı o günden beri hep adet oluyorum. Fakat vucüt kendimi asıl 4-6 ay içinde toparladığından, asıl adet o zaman oluyor. Beni bebeğim de emmiyordu, ama şu 2 haftadır gayet güzel emiyor. Merak etme sen. Emzirmenin devamlılığı gece emzirmekle gelir. Uykuluyken de emmese o zaman sütten kesilebilir ihtimalini de söyleyebilirdim, ama gece emiyormuş. Sabır et. Benim bebeğim de ağzına bi kaşık bari mama alsa ya? Hayatta sürmezdi ağzına? Kaşık mamasına bile zor başladık. Bu kadar mı zorlu olur ya? Dedirtiyor resmennnn
Doktora götürdün mü?Insallah Rabbim bana da o gunleri gosterir ilk zamanlar sadece emmedigi icin uzuluyodum sonra mamayi da almayinca anladim ki hicbir sey istemiyor.Allahim bana guc kuvvet versin cunku psikolojik olarak dipteyim her gun bi umut uyaniyorum yine bir degisiklik yok uykuda aliyor olmasi beni birazcik da olsa mutlu ediyor
Şahsen, bu benim değil, Öocuk Doktoru görüşüdür. Bazılarında bu dönem sorunsuz atlatılabiliyorken. Bazılarında ise bebek bir türlü emmez. Çevremde kimi gördüysem 3-5 arası aylık bebekleri emmiyor, ve anneye sorduğumda ise "Adet oluyorum" cevabını alıyordum. Muhtemelen sizin bebeğiniz "Kolik" de değildi o zaman???Bence bu size özgü bir durum olmuş.Ben ilk bebeğimde 1 sene sonra adet oldum bunda da henüz daha olmadım.Adet olduğumda da istememe reddetme gibi bir sorun vs yaşamadık.Meme reddi genelde 3-4. Aylarda oluyor bebeklerin çevreye ilgisi artıyor o süreci atlatınca da normal emmelerine devam ediyorlar.
Değildi evet bebeğim gazlı bir bebek ama sancı sorunu yaşamadık kendi çıkardı hep.Ben ilk kızımda yaşadım meme reddini ama adet çok geç oldum.Bu kızımda da başlayacak gibi çünkü etrafa bakınmaya ve gezmeden tutmamaya başladı yine henüz adet belirtim yok.Genellemek pek doğru değil yani bence.Şahsen, bu benim değil, Öocuk Doktoru görüşüdür. Bazılarında bu dönem sorunsuz atlatılabiliyorken. Bazılarında ise bebek bir türlü emmez. Çevremde kimi gördüysem 3-5 arası aylık bebekleri emmiyor, ve anneye sorduğumda ise "Adet oluyorum" cevabını alıyordum. Muhtemelen sizin bebeğiniz "Kolik" de değildi o zaman???
Değildi evet bebeğim gazlı bir bebek ama sancı sorunu yaşamadık kendi çıkardı hep.Ben ilk kızımda yaşadım meme reddini ama adet çok geç oldum.Bu kızımda da başlayacak gibi çünkü etrafa bakınmaya ve gezmeden tutmamaya başladı yine henüz adet belirtim yok.Genellemek pek doğru değil yani bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?