4.5 aylik bebegim saatlerce ac kalabiliyor

Ahh ahh allah bizim bebeklerimize istah versin saglik versin bize nefes aldirsin artik yardim.etsin... Bnm ki de ikj ay cok guzel kilo aldu sonra bi durdu ilerlemuyor bir turly ahh ahhh ama sana tavsiyem mama falan verme bn cok pişmanim mamaya baslayinca emmeyi birakri istahsiz oldugu iicn mamayi da az octo kilo almadi almiyor yine mamaya baslamak care degilmis bizim.icin sütun azdir belki sen sutynu cogaltmak icin biseyler dene once olmuyorsa yine son care olarak mamaya basla bnce

Can'ım o Zaman mamasını değiştir belki başka bir mama daha iyi gelir tadı ve kokusu berbat ama similac öneririm
Benim oğlum da 2 aylıkken bu mamaya başladım yetmediği için sonra 2 buçuk ay daha emdi beni ve topaç gibiydi her mama her çocuğa yaramaz ama dene derim meyve sebze püresi yoğurt da vermeye başlayabilirsin belki gurme Bebek seni.ki pes etme inşallah düzelir :)

Amin canim insallah duzelirler sutumun az oldugunu dusunmuyorum manuel pompayla sagdigimda 220 gr civari sut cikiyor (

Deniyorum canim sma kullaniyorduk bir ara dun esim smilac almis kilo aldiriyor diye duymustuk bi kac arkadastan onu da deneyelim bakalimm... Yok canim pes etmem ugrasirim hep ben

Amin canim insallah duzelirler sutumun az oldugunu dusunmuyorum manuel pompayla sagdigimda 220 gr civari sut cikiyor (
Hadii yaa oo.cok bile varmis sutun acaba. Sutun sulu mu ki bnm arkafasimda hic suti yok mesela sagiyor 80-90 cc cikiyor ama kpkoyu yogurt gibu sutu bebegi 7 aylik hala sadece emiyo gunde bir kase yoogurt yiyor sadece 11 kilo falan bebegi 6 ay sadcee emdi yeni yogurda basladilar sutun cok yariyormus demis doktoru yagli sutun bir yemek kasigi bebegi doyururmus..

Canim ben doktora goturdum kizimi dun kilo alimini normal buldu dedim hocam emmiyor toplasan 3 dakila dedim bazi bebekler kisa surede gogusu bosaltirlar kizimiz da oyle masallah kilo alimi normal dedi 1 hafrada 200 gram almis sadece anne sutuyle beslemeye devam et ben bebegin kac ogun ne kadar emdigine degil aldigi kiloya bakarim sizin simdilik iyi 6. Ayinda gel beslenme programi vericem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…