4,5 aylık hamileyim hiç kilo almadım

cokonatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
23
2
36
Baslıkta anlasılacagı gibi 4,5 aylık hamileyim melek gibi bir kızım olacakmıs, ama hic istahım yok, asermiyorum. Hatta tam tersine dogru düzgün yemek yiyemiyorum ama mide bulantım kusmam da yok. Zaten hic olmadı. Doktorum bebegimin cok saglıklı oldugunu söyledi, karnımda cok hafif cıktı ama normal göbekmis gibi duruyor. Normal midir simdiye kadar hic kilo almamıs olmam ve bu istahsızlıgım?

zayif misin canim. bende 5,5 aylik hamileyim henüz bir kilo aldim tabi ben biraz kiloluyum normalde :) istahimda normal aslinda ama hala mide bulantilari yasiyorum.

zayif misin canim. bende 5,5 aylik hamileyim henüz bir kilo aldim tabi ben biraz kiloluyum normalde :) istahimda normal aslinda ama hala mide bulantilari yasiyorum.

47 kiloydum, kilolu değildim yani. Ama bi ara 50 kilo oldum, son 1 haftadır biraz sıkıntılı günler geçirdiğim için hiçbişey yiyemez oldum ve 46 kiloya düstüm bebegim zayıf gücsüz bisey olacak diye korkuyorum

korkma canim icini ferah tut nice kilo alipta bebegi zayif doganlar var. sen yinede saglikli beslenmeye calis doktorun zaten yönlendirecektir seni.

çok normal kilo almaman yeterki bebeğin sağlıklı olsun. bende hamileliğimin 6 ayına kadar doğru düzgün kilo almadım halada fazla kilom yok şükür ama 6 aydan sonra karnım çok ama çok büyüdü 6 aylık hamileyken kimse hamile olduğumu anlamıyordu göbekmiş gibi duruyordu D şimdi ise basket topunu yutmuş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…