4-5 haftalik ultrason

Nazliss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
34
7
1
24
Arkadaslar hcg 98 cikti 2 gun once verdiigm testten. Bugun bir daha verdim ve yarin sonuca ve ultrasona bakariz dedi. Alttan ultrasonla bakilirmi yoksa karindan mi bakilir. Alttan ultrasondan korkuyorum. Dusunceleriniz neler

Arkadaslar hcg 98 cikti 2 gun once verdiigm testten. Bugun bir daha verdim ve yarin sonuca ve ultrasona bakariz dedi. Alttan ultrasonla bakilirmi yoksa karindan mi bakilir. Alttan ultrasondan korkuyorum. Dusunceleriniz neler
Karından istiyorum dersin bende alttan kabul etmemiştim

Alttan neden bakiyorlar acaba karin varken ? ve hamilelikte alttan bakilmasi sakıncali degil mi
Keseyi kalp atışını göremeyince bakıyorlar ama istemezsen 1 hafta sonra gel diyebilir bende zararlı olduğunu düşünüyorum yaptırmamıştım

Şuan HCG değeri vajinal en az 1500 karından 3000 olmadan kese görülmez. Alttan yapılan muayenenin bir zararı yok bu arada

O zaman niye ultrasondan bakariz dediki doktorlarda bi alem
valla öyle. benim doktorum regl gecikmemin ikinci günü değerim 2400 çıkınca cagirdi. ben gitmedim regl gecikmesinin 10.gününde gittim. ona rağmen sadece keseyi görebildik karından.

4 5 haftalıkta karından görünmeyebilir görünmezse bence daha sonraya randevu al alttan bakılmasın riske atma derim ben

valla öyle. benim doktorum regl gecikmemin ikinci günü değerim 2400 çıkınca cagirdi. ben gitmedim regl gecikmesinin 10.gününde gittim. ona rağmen sadece keseyi görebildik karından.
Daha benim regl normalde yarin olmasi lazim. Ama ben hamile oldugumu 3gun onceden ogrendim. Galiba erken yumurtlamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…