Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından istiyorum dersin bende alttan kabul etmemiştimArkadaslar hcg 98 cikti 2 gun once verdiigm testten. Bugun bir daha verdim ve yarin sonuca ve ultrasona bakariz dedi. Alttan ultrasonla bakilirmi yoksa karindan mi bakilir. Alttan ultrasondan korkuyorum. Dusunceleriniz neler
Alttan neden bakiyorlar acaba karin varken ? ve hamilelikte alttan bakilmasi sakıncali degil miKarından istiyorum dersin bende alttan kabul etmemiştim
Keseyi kalp atışını göremeyince bakıyorlar ama istemezsen 1 hafta sonra gel diyebilir bende zararlı olduğunu düşünüyorum yaptırmamıştımAlttan neden bakiyorlar acaba karin varken ? ve hamilelikte alttan bakilmasi sakıncali degil mi
Bende yaptirmam ozaman. Suanlik. Tesekkurler.Keseyi kalp atışını göremeyince bakıyorlar ama istemezsen 1 hafta sonra gel diyebilir bende zararlı olduğunu düşünüyorum yaptırmamıştım
Rica ederim bugün sonuç kaç çıktıBende yaptirmam ozaman. Suanlik. Tesekkurler.
Şuan HCG değeri vajinal en az 1500 karından 3000 olmadan kese görülmez. Alttan yapılan muayenenin bir zararı yok bu aradaArkadaslar hcg 98 cikti 2 gun once verdiigm testten. Bugun bir daha verdim ve yarin sonuca ve ultrasona bakariz dedi. Alttan ultrasonla bakilirmi yoksa karindan mi bakilir. Alttan ultrasondan korkuyorum. Dusunceleriniz neler
Sonucu yarin ogrenecegim bugun cikmadiRica ederim bugün sonuç kaç çıktı
1 hfta sonra gidip bakitsam acaba bi sıkınti yasarmiyim 1 haftaya o degere ulasir heraldeŞuan HCG değeri vajinal en az 1500 karından 3000 olmadan kese görülmez. Alttan yapılan muayenenin bir zararı yok bu arada![]()
O zaman niye ultrasondan bakariz dediki doktorlarda bi alemdaha erken ama ne alttan ne karından görülmez
valla öyle. benim doktorum regl gecikmemin ikinci günü değerim 2400 çıkınca cagirdi. ben gitmedim regl gecikmesinin 10.gününde gittim. ona rağmen sadece keseyi görebildik karından.O zaman niye ultrasondan bakariz dediki doktorlarda bi alem
Daha benim regl normalde yarin olmasi lazim. Ama ben hamile oldugumu 3gun onceden ogrendim. Galiba erken yumurtlamisimvalla öyle. benim doktorum regl gecikmemin ikinci günü değerim 2400 çıkınca cagirdi. ben gitmedim regl gecikmesinin 10.gününde gittim. ona rağmen sadece keseyi görebildik karından.
ben de reglden 3 gün önce 306 değerle öğrenmiştim. doktor büyük ihtimalle erken yumurtladın demiştiDaha benim regl normalde yarin olmasi lazim. Ama ben hamile oldugumu 3gun onceden ogrendim. Galiba erken yumurtlamisim