4+5 hamileymişim arkadaşlar....

nur_45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.532
1
116
40
Ankara
arkadaşlar bugün doktora gttm değerim 2391 çıktı vajinal muayene ile kese göründü çok şükür elh.darısı tüm isteyenlere inş...duaile

tebrikler gözün aydınn bende 4+5 ken görmüştüm bebişimi benim karından gözükmüştü
sağlıkla kucaklamak dileğiylee..

tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün hamile hamile bi dua edermisin benim için de benim de olsun bebişiimsenağlama

allhım saglıklan kucagınıza almayı nasp etsın ınş
bana vede olmayan herkese bu gusel duguyu bızlerede yasatmay nasp etsın
duanızı eksık etmeyın bzlerede

tebrikler gözün aydınn bende 4+5 ken görmüştüm bebişimi benim karından gözükmüştü
sağlıkla kucaklamak dileğiylee..

amin inş....teşekkür ederim galiba benim geç döllenme...sağlıkla kucaklarımıza gelir inş bebeklerimiz....

allhım saglıklan kucagınıza almayı nasp etsın ınş
bana vede olmayan herkese bu gusel duguyu bızlerede yasatmay nasp etsın
duanızı eksık etmeyın bzlerede

teşekkür ederim esracım inş rabbim sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu....duaile

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 3 gün önce bebeğimi kaybettim 6 haftalıktı. lütfen bana da hamile hamile dua eder misiniz? Adım Özlem

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 3 gün önce bebeğimi kaybettim 6 haftalıktı. lütfen bana da hamile hamile dua eder misiniz? Adım Özlem

Allah yardimcin olsun benimde 8 ay evvel 15 haftalik bebisim alindi :( tekrar anne olacaz insallah

iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar....umarım hepimiz sağlıkla hayırlsıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....birbirmiz için çok duaedelim inş hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar,bebek isteyen arkadaşlara hayırlı bebekler versin rabbim...amin

ben de geçen sene bugün öğrendim hamile olduğumu ve şu an 4 aylık bi kızım var. sana ve tüm isteyenlere de bugünleri göstersin allah. tebrikler...

teşekkür ederim arkadaşlar...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş...

Back
X