4,5aylık emzirme sıkıntısı

kelebegnomru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
103
Öncelikle merhaba benim kızım 4,5 aylık sütüm gittikçe yetmiyor aç kalıyor uzun süre uyanık kaldığından süt birikmiyor ilk emişte çekiyor ve birdaha zor birikiyo bir kaç gündür 90 ml iki üç öğün aç kaldığı vakitlerde az mama veriyorum normalde 120-150 ml içmesi gerekliyken sanırım sütüm zamanla azalıcak arttıracak bir yol varmı rezene falanda fayda etmez oldu başka çözümler varmı sadece sütümle doysun istiyorum doktorda kilo alımı iyi dedi ama aylık bişey o gün içerisinde bebekle içli dışlı olan bizleriz ve bebeklerimizi anlarız

Eger kilo alimi iyiyse mama vermene gerek yok bence doktor soylemedikce mama verme sutun artmasi icin bol bol su ic tahin helvasida arttiriyo

Sütünüzü sağıp mı veriyorsunuz ml hesabı yapmışsınız böyle? Bebek emdikçe sütünüz gelir. Yeterince su içip, uykusuz kalmadığınız müddetçe. Biberona alışan bebek memeyi bırakır çok dikkat edin buna. Sık sık emzirin sütünüz artar.

Sütünüzü sağıp mı veriyorsunuz ml hesabı yapmışsınız böyle? Bebek emdikçe sütünüz gelir. Yeterince su içip, uykusuz kalmadığınız müddetçe. Biberona alışan bebek memeyi bırakır çok dikkat edin buna. Sık sık emzirin sütünüz artar.
Emzirmeden sağdığım zaman nekadar olduğunu bilebiliyoruz yaklaşık bir tahmin tabiki bir bebek kadar pompa çekmez sık sık emzirmek arttırır öyle tabi katılıyorum uykmu alıyorum suda içiyorum ama fayda olduğunu sanmıyorum inş artar zamanla çnkü kızım daha küçük :(

Ama sütümü sağmam ben emziririm tek bide arada mama vermeye başladım yeni yeni

Mamayı mümkün olduğunca vermemeye çalışın. Biberon alışan bebek zamanla memeyi reddedebilir. Sütünüzü sürekli sağıp vermek de emzirmekten hem daha zordur hem de emzirmek gibi uzun süre devam etmeyebilir.

Back
X