Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testim bu swkilde 4Evet 4 haftalıkken öğrendim hep bel ve karın aprısı yaşadım regl olcakmısım gibi geldi hep
Var gibi duruyorTestim bu swkilde 4
Gün var bata sizce var mi prodoctor test
Predictor doğru sonuç veriyor insaAllah hayırlı güzel haberler alırsınızTestim bu swkilde 4
Gün var bata sizce var mi prodoctor test
Sizde nasıl gidiyor gebelik. Ben daha hiç bir şey bilmiyorum varmı yok mu duruyormu sağlıklı mı Perşembe gününe kadar bu sorularlar geçecekVar gibi duruyor
Ben kese gördüm kalp atışı da duydum. Perşembe günü gideceğim tekrardan. İnsallah sağlıklıdır bebeklerimizSizde nasıl gidiyor gebelik. Ben daha hiç bir şey bilmiyorum varmı yok mu duruyormu sağlıklı mı Perşembe gününe kadar bu sorularlar geçecek
Belirtileriniz var mi acaba benim regl ağrısı oluyor genelde ayakta durunca uzanınca geçiyoBen kese gördüm kalp atışı da duydum. Perşembe günü gideceğim tekrardan. İnsallah sağlıklıdır bebeklerimiz
Sizin belirtileriniz nasıldı ve şuan ağrılar oluyor oluyo mu acabaSizde nasıl gidiyor gebelik. Ben daha hiç bir şey bilmiyorum varmı yok mu duruyormu sağlıklı mı Perşembe gününe kadar bu sorularlar geçecek
Ben yumurtlamadan kısa süre sonra belirti yaşamaya basladım kasık ağrıları kuyruk sokumu kısmında ağrı özellikle ayakta kalınca uzun yürüyüslerde en büyük belirtim ise gögüs hassasiyeti adet önce hiç yaşamam normalde ordan direk anladım aslında regl gibi ağrı hala var ara ara cok şiddetli olmasa da doygunluk hissi de var ilk belirtilerimden biriydi yine oturunca özellikle kabızlık ve gaz da var hala devamKızlar hamileliğin ilk başlarında regl olacakmış gibi ağrı , ayakta çok duramama bel ve karnınızda dolgunluk yaşadınız mi ? Gebelik nasıl ilerliyor merak ediyorum
Bende regl olacak gibi ağrı oluyo sonra geçiyo bu şekil devam ediyo bel ağrısı var göğüslerim zaten patlıcak sanki ince sızılar oluyo ayakta çok durunca ağrı oluyo uzanınca geçiyo tutunurken mi bu şekil ağrılar oluyor eğer hamile isem ilk gebelik olacakBen yumurtlamadan kısa süre sonra belirti yaşamaya basladım kasık ağrıları kuyruk sokumu kısmında ağrı özellikle ayakta kalınca uzun yürüyüslerde en büyük belirtim ise gögüs hassasiyeti adet önce hiç yaşamam normalde ordan direk anladım aslında regl gibi ağrı hala var ara ara cok şiddetli olmasa da doygunluk hissi de var ilk belirtilerimden biriydi yine oturunca özellikle kabızlık ve gaz da var hala devam
Var gibi ama en iyisi kan vermek bi kaç farklı marka dan da yap bencekızlar bakarmısnız sizce gebelik var mı. Öğlen 1 saat arayla yaptım. Dün adet olmam gerekiyordu
yaklaşık 10 haftaya kadar bir kaç günde bir hepsini yaşadım, hatta iki kez pembe lekelenmem bile olmuştu. Ama ben progesteron iğnesi oluyordum tedaviyle gebe olduğum için, ona bağlamıştım birazını da. Rahim bebeğin tutunması için büyüyor kan akımını arttırıyor çok normal denmişti korkmayın :)Kızlar hamileliğin ilk başlarında regl olacakmış gibi ağrı , ayakta çok duramama bel ve karnınızda dolgunluk yaşadınız mi ? Gebelik nasıl ilerliyor merak ediyorum
Evet sonrasında da bir süre devam ediyor 5+2 olduk bugün hala regl sancısı gıbı ama hafif devam ediyor ara ara tabi sürekli değil sık idrara çıkma da oldu bende erken dönem belirtisi olarak inşallah hamilesin dirBende regl olacak gibi ağrı oluyo sonra geçiyo bu şekil devam ediyo bel ağrısı var göğüslerim zaten patlıcak sanki ince sızılar oluyo ayakta çok durunca ağrı oluyo uzanınca geçiyo tutunurken mi bu şekil ağrılar oluyor eğer hamile isem ilk gebelik olacak
Gebelik var testler doğru ise bir kan verin netleştirmek için en güvenilir olanı o inşallah gebesinizdirbunuda bu sabah yaptım
İnşaAllahBen kese gördüm kalp atışı da duydum. Perşembe günü gideceğim tekrardan. İnsallah sağlıklıdır bebeklerimiz
Güzel haberler alırsınız inşaAllah gebelik vardır en kesin sonuç kan testibunuda bu sabah yaptım
Ay inşallah yarına randevu aldım.Gebelik var testler doğru ise bir kan verin netleştirmek için en güvenilir olanı o inşallah gebesinizdir![]()