• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4-5haftalık gebeler

erenur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
28
10
3
Kızlar hamileliğin ilk başlarında regl olacakmış gibi ağrı , ayakta çok duramama bel ve karnınızda dolgunluk yaşadınız mi ? Gebelik nasıl ilerliyor merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_3311.webp
    IMG_3311.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar hamileliğin ilk başlarında regl olacakmış gibi ağrı , ayakta çok duramama bel ve karnınızda dolgunluk yaşadınız mi ? Gebelik nasıl ilerliyor merak ediyorum
Ben yumurtlamadan kısa süre sonra belirti yaşamaya basladım kasık ağrıları kuyruk sokumu kısmında ağrı özellikle ayakta kalınca uzun yürüyüslerde en büyük belirtim ise gögüs hassasiyeti adet önce hiç yaşamam normalde ordan direk anladım aslında regl gibi ağrı hala var ara ara cok şiddetli olmasa da doygunluk hissi de var ilk belirtilerimden biriydi yine oturunca özellikle kabızlık ve gaz da var hala devam

Ben yumurtlamadan kısa süre sonra belirti yaşamaya basladım kasık ağrıları kuyruk sokumu kısmında ağrı özellikle ayakta kalınca uzun yürüyüslerde en büyük belirtim ise gögüs hassasiyeti adet önce hiç yaşamam normalde ordan direk anladım aslında regl gibi ağrı hala var ara ara cok şiddetli olmasa da doygunluk hissi de var ilk belirtilerimden biriydi yine oturunca özellikle kabızlık ve gaz da var hala devam
Bende regl olacak gibi ağrı oluyo sonra geçiyo bu şekil devam ediyo bel ağrısı var göğüslerim zaten patlıcak sanki ince sızılar oluyo ayakta çok durunca ağrı oluyo uzanınca geçiyo tutunurken mi bu şekil ağrılar oluyor eğer hamile isem ilk gebelik olacak

kızlar bakarmısnız sizce gebelik var mı. Öğlen 1 saat arayla yaptım. Dün adet olmam gerekiyordu

Eklentiler

• 1000025937.webp
    1000025937.webp
    7 KB · Görüntüleme: 43
yaklaşık 10 haftaya kadar bir kaç günde bir hepsini yaşadım, hatta iki kez pembe lekelenmem bile olmuştu. Ama ben progesteron iğnesi oluyordum tedaviyle gebe olduğum için, ona bağlamıştım birazını da. Rahim bebeğin tutunması için büyüyor kan akımını arttırıyor çok normal denmişti korkmayın :)

Bende regl olacak gibi ağrı oluyo sonra geçiyo bu şekil devam ediyo bel ağrısı var göğüslerim zaten patlıcak sanki ince sızılar oluyo ayakta çok durunca ağrı oluyo uzanınca geçiyo tutunurken mi bu şekil ağrılar oluyor eğer hamile isem ilk gebelik olacak
Evet sonrasında da bir süre devam ediyor 5+2 olduk bugün hala regl sancısı gıbı ama hafif devam ediyor ara ara tabi sürekli değil sık idrara çıkma da oldu bende erken dönem belirtisi olarak inşallah hamilesin dir 🤲🌸

Back
X