- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Israrla söyledim hocam yarın geleyim mi 2. Kana diye gerek yok dedi bilemedim napicam şimdi benGeç döllenmedir merak edilecek birşey yok. Ama ilk kandan sonra da bir kaç gün geçsin tekrar baktır artış da önemli sonuçta.
Benim de ters rahim hemen görünür mü bilmiyorum genelde 3000 4000 falan olunca kese bebek göründü diye okudum hep burda3000 neden, onu anlamadım? Hesaplar her zaman tutmuyor ki. Geç döllenme olabilir. Ben ikinci kan testi bile yapmamıştım. Direkt ultrasondan keseye bakmıştık.
Söyledim doktora ama gerek yok dedi hepSen Cuma günü tekrar kan ver.
Başka yere git olmadı.Israrla söyledim hocam yarın geleyim mi 2. Kana diye gerek yok dedi bilemedim napicam şimdi ben
Allah allah yahu ne alaka belki artış olmaz allah korusun belki dış gebelik vardır. Sen acile ya da aile hekimine git.Söyledim doktora ama gerek yok dedi hep
Yok aile hekimine gittim ben 975 değere göre 3 haftalıkmış ama bana verdiği sonuç ciktisinda referans aralıkları haftalar ve yazmıyor sadece 975 yaziyorKeseye baktılar mi keseye bakmadan değerlerle kaç haftalık olduğu soylenmiyor benim bildiğim
600-700 ve ustu cikan sonuc dr’lari memnun ediyor ve tekrar bakmaya gerek gormuyorlar genelde ve bence de dogru; cunku kimyasal genelde o kadar yukselmeden dusuyor zaten. İstisna elbette olur ama dedigim gibi cok istisnaAllah allah yahu ne alaka belki artış olmaz allah korusun belki dış gebelik vardır. Sen acile ya da aile hekimine git.
Merhaba kızlar son adet tarihim 20 mayıs 17-21 arası adet olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptırdım bugün sonucumu aldim 975 çıktı doktorum 3 haftalık olduğunu ve tekrar teste gerek olmadığını 2,3 hafta sonra bir kadın doğum uzmanina ultrasona gitmemi söyledi. Kafam karıştı benim hesabıma göre yarın 5. Hafta bitecekti güya :) ve tekrar test yaptırip 3000i görene kadar devam edeceğim zannetmiştim lütfen aydınlatın :)
Doğrudur. Ben olsam kendimi garantiye alırdım her türlü. Küçük bir istisna da olsa ihtimal var sonuçta. Benim 1600 iken dahi artışa baktı. Zaten iki kat artmamıştı ve sağlıksız gebelikle sonuçlandı.600-700 ve ustu cikan sonuc dr’lari memnun ediyor ve tekrar bakmaya gerek gormuyorlar genelde ve bence de dogru; cunku kimyasal genelde o kadar yukselmeden dusuyor zaten. İstisna elbette olur ama dedigim gibi cok istisna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?