4 Ay Ayrılıktan Sonra...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Bilen bilir beni...
Yaklaşık dört ay önceydi ayrılmıştım...
Sebebi ise sebepsiz yere kıskançlıklarıydı ve bu kıskançlıklar yüzünden beni çok üzdü. Bağırdı,konuşmadı...
Erkek kuaföre gitmem bile sorun oluyordu, uzun süre ayrı kaldık.Dile kolay sevdiğinden ayrı koskoca dört ay...
İkimizde artık herşey bitti demiştik,bir daha asla olamazdı olmayacaktı. Hayallerimde o yoktu. Sadece ben vardım. Kendimi kandırmıştım sevmiyorum dedim artık sevmiyorum.Seni böyle üzen birini sevemezsin.
Şimdi dört ay sonra tekrar birlikte olabilir miyiz.Neden şimdi yine kader yollarımızı birleştiriyor.Doğru olan bu mu peki?
Beni sevdiğini biliyorum ama bazen sadece sevgi yetmiyordu yaa sevgi dışında herşey olsada benmle sevdiğim olmadan da olmuyor...
Çok karışığım şimdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
bedenleri ayırsanız da kalpleriniz ayrılmıyor demek canım.. aşk böyle karmaşık duygular bütünü değil mi zaten ? =) herşeyin hayırlısı olsun.. ama bu sefer 2 kere düşün. mutluluklar

ben olmaz diyorum... ama sen bileceksin..

Valla ne yapılırsa yapılsın insanın alnına yazılmışsa o kişi bütün yollar ona çıkar...
ıster 4 ay sonra ister yıllar sonra...
Kalbinle mantığın arasında gidip geliyorsundur sen şimdi...
Eğer yeniden olursa aynı şeyleri yapar diyorsun bi yandan...
Bi yandanda ama biz birbirimizi hala seviyoruz diyorsun....
Valla kedicik onunla tekrardan birlikte olmak istiyorsan ki bundan onu anlıyorum; eskiden verdiğin tavizleri vermiceksin! Sen ona karşı olduğun eski kedi olmicaksın ... Karakterinin dışına çıkmıcaksın seni olduğu gibi kabul edicek bu adam... Ve ne kadar seversen sev fazla değer vermiceksin...
Bunları yapabilirim diyorsan dene...
Yaşamış görmüş biri olaraktan sana bi tavsiye sadece...

Düş* e katılıyorum..ama uygulamada zor görünüyor değil mi? ama yapmazsakta sonuçta yine biz üzülüyoruz..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sevgili Dus, ilk basta yazdiklarina katiliyorum ama devaminda ise bence asil konu az/cok deger vermek degil de ancak her iki tarafin da dersini almis olmasi , birbirine daha yumusak ve toleransli olmasiyla cozulebilir diye dusunuyorum

gönüller birse ve kıskanclıkta dizginlenecekse neden olmasın

şu sana hakaretler eden, verdiği hediyeleri bile isteyen şahıstan mı bahsediyorsun, kesinlikle hayıııııııııırrrr, tarihe göm onu, unut, nötr ol, nefret bile etme ondan, kedicik hata 2 kez yapılırsa ona hata değil aptallık derler sakın yapma
emin ol, çok daha iyileri çıkacaktır karşına, istasyondan kalkan son tren değil kendisi

Değişmesini bekliyorsan sevgili Kedi;
boşuna bekliyorsun demektir.
Maalesef kimsenin değişmediğine inananlardanım ben de.
İnsan 7sinde neyse 70inde o...
Allah kolaylık versin...
Ben yerinde olsam 4 ay birşeyler alıştıktan sonra tek başına hayat kurduktan sonra asla bir araya gelmem...
Çünkü seni gene üzecek yıpratacak...

kesinlikle katılıyorum. insanların huyları değişmiyo. belki başta dersini almış gibi görüncek ama ilerde yine aynı şeyle karşılaşacağını düşünüyorum. belki sözlü olarak sana söylemicek ama göreceksin. sesini çıkarmasa bile patlak verir yanii... :dilcikar:

daha önce sana hakaret etmiş ve hediyelerini bile istemiş yazısını şimdi görrdüm. eğer erkek sana hakaret ediyorsa o erkekten hayır gelmez

Son düzenleme:
4 aydan bahsediyorsun ama ben 6 sene sonra birlestim cok acı cekmiştim ama simdi hersey mukemmel seviyorsan ve seviliyorsan zamanın önemi yok ama bizim ayrılma sebebimiz anlasamamamiz degildi ailelerdi o sorunuda cozduk ama bnm sevgilimde cok kıskanc elinden gelse evden dısarı cıkarmaz ama oda bnm istemedigim hicbirseyi yapmaz yani kısaca sen bu sekilde bir hayata razıysan sorununuz kalmaz

kaLbin isTiy0r akLın isTemiy0r iyi biLirim bu duyquyu

erkeğin evlendikten sonra değişeni kadının evlendikten sonra değişeninden azdır.kadınlar aşk sevgi uğruna her şeyi kabulleniyor.evlendikten sonra aslında yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlıyor sonra kendi olmaya karar veriyor ama erkek kendi olmaya başlayan kadına alışkın değil her istediğini kabul eden kadına alıştırıyorsunuz onu.sonra geçimsizlik başlıyor.tavırlarınızı baştan koyun bu işler sonradan olmuyor.

Kesinlikle doğru tespit...
4 ay onsuzlukla mücadele verip, bugünlere getirdiysen kendini..epey yol katetmişsin demektir..birşeyleri aşabilmişsin,şimdi silbaştan yapıp kendini tekrar üzmeni tavsiye etmem canım..
Güzel canını, kimselerin üzmesine izin verme..

exten next olmaz be kedi..

bence iyi düşünmelisin
onsuz olamıyor bi şans daha vermek istiyorsan yok
ama yok onsuzken daha mutluyum onsuz da yapabiliyorum diyosan dönme
neler yaşadın tam olarak bilmiyorum ama sonradan keşke demeyeceğin bi karar ver iki anlamdada
pişman olmayacağın bi karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…