M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
Valla kedicik onunla tekrardan birlikte olmak istiyorsan ki bundan onu anlıyorum; eskiden verdiğin tavizleri vermiceksin! Sen ona karşı olduğun eski kedi olmicaksın ... Karakterinin dışına çıkmıcaksın seni olduğu gibi kabul edicek bu adam... Ve ne kadar seversen sev fazla değer vermiceksin...
Bunları yapabilirim diyorsan dene...
Yaşamış görmüş biri olaraktan sana bi tavsiye sadece...
......
Valla kedicik onunla tekrardan birlikte olmak istiyorsan ki bundan onu anlıyorum; eskiden verdiğin tavizleri vermiceksin! Sen ona karşı olduğun eski kedi olmicaksın ... Karakterinin dışına çıkmıcaksın seni olduğu gibi kabul edicek bu adam... Ve ne kadar seversen sev fazla değer vermiceksin...
Bunları yapabilirim diyorsan dene...
Yaşamış görmüş biri olaraktan sana bi tavsiye sadece...
Değişmesini bekliyorsan sevgili Kedi;
boşuna bekliyorsun demektir.
Maalesef kimsenin değişmediğine inananlardanım ben de.
İnsan 7sinde neyse 70inde o...
Allah kolaylık versin...
Ben yerinde olsam 4 ay birşeyler alıştıktan sonra tek başına hayat kurduktan sonra asla bir araya gelmem...
Çünkü seni gene üzecek yıpratacak...
erkeğin evlendikten sonra değişeni kadının evlendikten sonra değişeninden azdır.kadınlar aşk sevgi uğruna her şeyi kabulleniyor.evlendikten sonra aslında yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlıyor sonra kendi olmaya karar veriyor ama erkek kendi olmaya başlayan kadına alışkın değil her istediğini kabul eden kadına alıştırıyorsunuz onu.sonra geçimsizlik başlıyor.tavırlarınızı baştan koyun bu işler sonradan olmuyor.
exten next olmaz be kedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?