4. Ayda bebeğin az kilo aldi

Sydayvz23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kizlar bebegim 12 subatta 2800 gram doğdu, her ay ortalama 800 1000 gram aliyordu, simdi 4. Ayina girdi 400 gram almis. Bu ay mama cok yemiyo çünkü. Benzer durum yasayan varmi

Merhaba kizlar bebegim 12 subatta 2800 gram doğdu, her ay ortalama 800 1000 gram aliyordu, simdi 4. Ayina girdi 400 gram almis. Bu ay mama cok yemiyo çünkü. Benzer durum yasayan varmi
Sanırım 5. Aydı 200 Gr almıştı bebeğim. O dönem meme reddi yapıyordu.. laktasyonda ki hemşire artık bu aylarda 500-700 Gr alır artik 1 kg alırsa 20 ayda 20 kilo olur demişti. Ama yine de 200 Gr az demişti. Sizde de meme reddi var mı acaba o yüzden öyle olmuş olabilir

Mama yiyor bebeğim bu ay evet hep yarim bırakıyor mamayi diliyle ittiririyor uyanikken, ama uyurken daha guzel yiyor

Mama yiyor bebeğim bu ay evet hep yarim bırakıyor mamayi diliyle ittiririyor uyanikken, ama uyurken daha guzel yiyor
Takip edin belki sizde de başladı 4. Ay atağı..dra sordunuz mu bu durumu

Benim bebeğimde 5. Ayına girecek 1 haftadır 120 cc içen bebek gitti 60 cc anca içiyor 90 cc içerse seviniyorum valla bende bir çözüm bulamadım önerisi olan arkadaşlar var mı acaba.

bazı bebeklerin diş çıkarma süreci erken başlıyor kiloyu çok etkiliyor belki öyle birşeydir siz presental eğri var ona bakın normalse bir sorun yok bence her bebek topaç gibi olmaz

`