4 aydır ailemden ayrıyım :(

masums

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
193
5
16
35
Kars
evlendim ve eşimin görevi nedeniyle konyadan karsa geldim. ailemi çok özlüyorum hiç ayrı kalmamıştı şimdiye kadar. şubat gibi izne gidecez ama geçmiyo sanki günler

evlendim ve eşimin görevi nedeniyle konyadan karsa geldim. ailemi çok özlüyorum hiç ayrı kalmamıştı şimdiye kadar. şubat gibi izne gidecez ama geçmiyo sanki günler
dert etme canim, bu dünyada ne sorunlar var, Allah insana can sagligi versin

öyle tabi ama burada ne çıkıp gezebileceğim bir yer var ne derdimi anlatabileceğim arkadaş evde boş boş oturuyorum sadece başka bişey yok
tabiki ilk baslarda öyle oluyor, zamanla arkaslarinda olur, cevrende olur, cocuk sahibi olursan hic vaktin bile arkadaslar olmicak canim

bende özlüyorum ailemi senin gibi bende doğudayım ama sen benden ilerdesin. Ailemi özlüyorum konyayı özlüyorum şimdi orda olsam diyorum yanlarında olsam. zaferde üç beş tur atsam reale kuleye falan gitsem arkadaşlarımı mahallemi görsem. Ne zaman gidecek olsak içim içime sığmaz yollar hızla biter sanki veeeee 30-40 km den görünür kulesite ve konya ben başlarım ağlamaya. 600 km geçerde o 40km bitmez sanki. ama maalesef bizimde ayrı bi ailemiz var şükür. Yiyecek bi ekmeğimiz var ve o da şu anda başka şehirlerde. İnşallah ilerde tayininiz konyaya çıkar dönersiniz aileniz yanına.

amin inşallah. ben ilk kez gidecem bakalım konyaya ne hissedecem bilmiyorum kendi evim bana yabancı mı gelecek bilmiyorum tek istediğim gitmek. hem bi gideyim zafer senin kültürpark benim full gezecem :) 4 aydır evdeyim yeter artık

ilk gittiğinde bi duygu seli yaşarsın eminim. Sonra alışırsın yavaş yavaş. Hele benim gibi 2 de çocuğun olursa kendi evini daha çok benimsiyorsun inan. bizde şubat gibi konyada olcaz sanırım. Ben küçük bi ilçede yaşıyorum o yüzden gezmeye nasıl hasretim bi bilsen. Burada market olarak bim var sadece. il merkezi 1.5 saat sürekli gidemiyoruz. Şubatta konyaya gidersen zaferde ağzı açık köyden indim şehre gibi dolaşan birini görürsen işte o benimdir

aynen aynen burası da öyle malesef burda bim de yok inan kapıdan sadece merkeze gtmek için çıkıyorum oda ayda yada ayda bir koştur koştur git koştur koştur gel yok böle bi soğuk:) eve öyle kapanmışım ki geçen dışarı çıktım 2 hafta hastalı çektim. zaferde öle dolanan biri de ben olabilirim :) karşılaşırız belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…