- 11 Şubat 2016
- 71
- 145
- 43
- Konu Sahibi betty_berry
bu konuda müthiş takıntılı biri olarak söylüyorum, hayatta hazemedemeyeceğim affedemeyeceğim tek şey aldatılmak.. büyük konuşma diyen yakınlarıma bile tepkim o kadar sert ki, bunu yaşasam tekrar o adamla aynı ortamda dahi bulunmak istemem. hele ki evliysem, çocuklarım varsa asla.. bunu size ve çocuklarınıza yaşatmaya hakkı yok, bu yapıda birinin tarafınızdan değer görmesi, sizin kendinize yapacağınız saygısızlık olur. ailenizin başını öne eğmezsiniz, değil 2. evlilik, 5. bile olsa kader bu işler kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta neler yaşayacağımızı nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. el alem ne der kaygısından lütfen kurtulun, umursamayın insanlar için değil kendiniz için yaşayın ve içinize sinen neyse, ne yapmak istiyorsanız onu yapın, onu yaşayın. o çocukları babasız büyütmek de, emin olun size ihanet eden bi adamın onlara babalık yapmasından daha iyidir. çocuklarınız büyüyüp bunları idrak edecek yaşa geldiğinde size hak verecek, size daha sıkı sarılacaklar emin olabilirsiniz. bu konuda maalesef ki yaralıyım, tecrübe sahibiyim ve anne babam ayrı, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ki tükenmiş, bitmiş bi evliliği sırf çocuklar için sürdürmek o çocuklara yapacağınız kötülük olur. şimdi belki üzülüp ağlarlar, özleyip görmek isteyebilirler, sorgulayıp sizi de üzerek zor duurmda bırakabilirler ama hakaret etmeden, babalarını aşağılamadan şimdilik durumu geçiştirmeye çalışın. alışacaklar, ilerde bu sebepten dolayı o adamdan ayrılmadığınızı öğrendiklerinde daha büyük tepkiler almak istemiyorsanız, çocuklarınızın karakterini ve geleceğini olumsuz etkileyecek durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız daha fazla zaman kaybetmeden bitirmenizi tavsiye ederim. karar sizin, ama unutmayın ki bir kez yapan, sonrasında af dileyip durumu kurtarmaya çalışan, bunun başta da yanlış olduğunu biliyordu, bile bile devam etti yanlışına.. sizin adınıza üzülmüş olsam da, bu üzüntünüzün bir an önce geçip kendinizi toparlamanızı diliyorum, Allah sabrını ve gücünü verir inşallah, doğru olanın yanında olur buna eminim. siz geri çekilip, Allah'a havale edin, bunu yaşadıysanız vardır bi hayır diyerek üzüntünüzü basıtrmaya ve yok etmeye çalışın. daha güçlü, dimdik, ayakları yere sağlam basan ve doğru kararlar vermiş bi kadın olmak sizi daha mutlu yapacak, eksiklik hissetmeyeceksiniz..
betty_berry