bu güne kadar çileğin tadına baktırdım elma suyunun tadına suyun rezenenin bide bi yemegin suyundan bi damla verdim agzına hiç baska bişi vermedim.dr gidince sorarım
doğru biliyorsun hülyacım öyle çilek ve bal herkese yaramazmış alerjik oldukları için özellikle kırmızı renkli sebze meyveler alerjik oluyo bende böyle biliyorum.komşum bebeğini ilk günden balla büyüttü resmen şansına çocuk hiç hasta olmadı ben uyardıydım ama yine şansı yaver gitti vallaselmacım ve çilek ve bal bebeklere verilmemesi gerekiyor diye biliyorum.vücudun en çabuk alerji yaptığı şeyler,çünkü çileğin polenleri direk üzerinde.ve ne zaman yapacağıda belli olmuyormuş yani bugün yedirdik diyelimki yapmadı 1 hafta sonra yedirdiğimizde yapabilirmiş.belli bi yaşa kadar sanırım 2 yaştı bal ve çileği önermiyorlar aklınızda olsun kızlar.ben tam araştırmadım ama aklımda öyle kalmış yanlış biliyorsamda düzeltrsiniz:asigim:
aynı fikirdeyim canancım anne sütü yetiyorsa gerek yok gıdaya ne kadar anne sütü aldı o kadar sağlıklı bebeiş olurar..sirincek cnm bence anne sütü yetiyorsa kilosunda bi gerilik yoksa ben 6 ay sadece anne sütü verilmesinden yanayim ogluma ben anne sütü ve kaynatilmis su haricinde bisey vermedim daha ins. öylede devam eder 6. aya kadar :)) mamayla besliyor olsaydim bende 4. ayda ek gidaya baslardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?