4. ayımızı bitirdiğimiz gün diş çıkardık..

sleepyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
9
0
16
Aydın
kızlar bebeğim 4 ayını bitirdiği gün dişinin ucunu çıkarmıştı doğal olarak çok ağrısı vardı inliyip duruyordu.. bugün doktora gittik ilaç verdi. DENCOL.. ama içinde 6 aydan küçük bebeklerde kullanmayınız yazıyor napıyım şimdi ben.. vermişte bulundum zaten.. lütfen bi fikir verin..

gözünüz aydın öncelikle bence diş kaşıyıcılarından al birtane buzdolabında biraz beklet sonra dişlerini onunla kaşımasını sağla..ama ağrısı çoksa yapcak bişi yok kullanıcan ozaman ilacı

Benim oğlan daha 4. Ayını bitiremeden alttan iki tane inci çıkardı:))
Doktor sadece rahatlatma amaçlı neo baby diş jeli kullanmamızı önerdi bize, bitkisel bir ilaçmış gün içinde 2-3 kez çok huzursuzlamdığında sürmemi söyledi. Diş etini patlatıı bizimki jeli sürmüyorum ama kaşıntısı devam ediyor.
Sana verdiği ilaç ne için???

Taze soğanın sert beyaz kısmını kasıyici olarak verenler var soğanın antibiyotik etkisi olduğu icin faydası da oluyor.pirasa veya havuç da kullanılabilir.oglumun dişleri henuz çıkmadı yakında çıkacak sanırım cok salyasi akıyor parmakları da hep ağzında.

Benim oğlan daha 4. Ayını bitiremeden alttan iki tane inci çıkardı:))
Doktor sadece rahatlatma amaçlı neo baby diş jeli kullanmamızı önerdi bize, bitkisel bir ilaçmış gün içinde 2-3 kez çok huzursuzlamdığında sürmemi söyledi. Diş etini patlatıı bizimki jeli sürmüyorum ama kaşıntısı devam ediyor.
Sana verdiği ilaç ne için???

bizimkide rahatlatma amaçlıymiş.. ben sonra başka bir doktorun tavsiyesiyle dentinox aldım ama bizim oğlan sürdürmüyorduda neyse bir sonraki dişlere kadar atlattık o kara gün ve geceleri

Taze soğanın sert beyaz kısmını kasıyici olarak verenler var soğanın antibiyotik etkisi olduğu icin faydası da oluyor.pirasa veya havuç da kullanılabilir.oglumun dişleri henuz çıkmadı yakında çıkacak sanırım cok salyasi akıyor parmakları da hep ağzında.

sizede şimdiden allah kolaylık versin gerçekten zor bi dönemdi.. bizimki pırasadan hiç hoşlanmadı.. daha doğrusu biz ne yesek ona hevesleniyor.. birinde mandalina yiyorduk ağlayınca verdim diş kaşıyıcımız o oldu biizimde... ha bide salatalık

kızlar bebeğim 4 ayını bitirdiği gün dişinin ucunu çıkarmıştı doğal olarak çok ağrısı vardı inliyip duruyordu.. bugün doktora gittik ilaç verdi. DENCOL.. ama içinde 6 aydan küçük bebeklerde kullanmayınız yazıyor napıyım şimdi ben.. vermişte bulundum zaten.. lütfen bi fikir verin..

Ayyy biz yaşımızı doldurduktan sonra dişimizi çıkardık :) daha 3 tanecik dişimiz var :)

Back
X