merhabalarsağolun hanımlar cevaplarınız için hem süt hem mama alıyor bebegim o yüzden yavaş yavaş elma suyu havuç suyu başlamayı dğşünüyorum.
sağolun hanımlar cevaplarınız için hem süt hem mama alıyor bebegim o yüzden yavaş yavaş elma suyu havuç suyu başlamayı dğşünüyorum.
Biz de p.tesi 4. Ayımızı dolduruyoruz mama ile besleniyor oğlum onun için katı gıdaya geçiyoruz 6800 gr 64 cm doktorumuzBizde 10 gün sonra 4 aylık olucaz benim bebeğimde sadece mama ile beslendiği için bende ek gıdaya geçicem deneyimli annelerin önerilerini bekliyorum sevgiler...
Pardonda yanlış kişiye cvb verdiniz sanırım benim çocugu 4 aylık ki zaten çocuk doktorumuz dedi başlayalım diye bende kontrole daha gitmedim o yüzden ne kadar su verilmeli yada ne kadar meyve suyu verdiğini merak ettim ondan sordum ya i cahillikten başlamıyorım doktorumuz öle uygun gördü ondan başladık önce kime cvb verdiğinizde bakın ondan sonra yazın ben ne yazmışımfa sen bu şekilde cvb veriyorsun.?İlk sayfayı hayretler içinde okudum.İki aylık bebeğe tadım diye tutturan anneanne,bebeğe her beslenmeden sonra su ver diyen üye,meyve suyu tadimiyla baslamalarYahu hanımlar aklınızı mi kaçırdınız?Sizin hiç mi çocuk doktorunuz yok.Saglik ocağındaki hemşire kim ki bebeğe ek gıdaya başlayın dicek.Doktordan başka herkes herkesi dinlemis maşallah. Bebeğim 4 gün sonra 5.ayini bitiricek Allah izin verirse.Doktorumuz ek gıda tadimlarina baslicaz dedi.Persembe günü kontrolümüzde bize liste halinde neyi ne kadar ve ne siklikla verebileceğimizi soylicek.Benim onayım olmadan bebeğe hiçbir gıda vermiceksin dedi ben de tamam dedim.Hayir bu acele neden.Bi kendinize gelin ya.Bir cahilliktir almış gidio.
Pardonda yanlış kişiye cvb verdiniz sanırım benim çocugu 4 aylık ki zaten çocuk doktorumuz dedi başlayalım diye bende kontrole daha gitmedim o yüzden ne kadar su verilmeli yada ne kadar meyve suyu verdiğini merak ettim ondan sordum ya i cahillikten başlamıyorım doktorumuz öle uygun gördü ondan başladık önce kime cvb verdiğinizde bakın ondan sonra yazın ben ne yazmışımfa sen bu şekilde cvb veriyorsun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?