Günaydınn
Oğlumu uyuttum yarım saat uyur ama bu da yetiyor:) Kozalak da işe gitti:) bayıldım ben de yaa kozalak fikrine:)))
Dün enteresen bir şekilde 8 buçukta uyudu ve gece uykusuna geçti, normalde 8 de uyur yarım saate kalkar, sonra 10 da uyur ..devamı gelir inşallah..
Yalnız bir sorunumuz var gece çok sık ve ağlayarak uyanıyor, yatağımın yanında beşikte yatıyor, bazen çok ağlarsa yanımda uyutuyorum ama ona da alışır diye korkuyorum...Gaz bitti, aç değil ki gece gayet iyi emiyo hepsi gibi, üşümüyo....emziğe bir alışsaydı belki işimiz daha kolay olurdu...niye ağlar ki....
günaydın. dün gece bebişler erken uyudu herhalde. yazan çok olmuş. biz de sabah aşı yaptırdık şimdi de uyudu tekrar. daha canı yanınca naz yapmayı bilmiyor. ne kadar canı yandıysa o kadar ağladı. biraz mızmızlanıp uyudu.
Arkadaşlar ; Bizim ki Bu sabah saat 07:12 = 9 dk , 08:27 = 5 dk , 09:45 = 3 dk , 09:53 =5 dk emdi . Normal mi bu ya bide hala rahatsız benmkisi idrar yolu enfeksiyonu geçmiş ama öksürüğümüz başladı. Doktor şurup verdi sabah akşam 1 çay kaşığı levopront verdi.
benim kızım o kadar sık emmediği için yorum yapamıcam. ama şöyle söyleyeyim 2 yada iki buçuk saatte bir 5 dk falan emiyo benimki.gerçi benim çok sütüm olmuyo..
Arkadaşlar ; Bizim ki Bu sabah saat 07:12 = 9 dk , 08:27 = 5 dk , 09:45 = 3 dk , 09:53 =5 dk emdi . Normal mi bu ya bide hala rahatsız benmkisi idrar yolu enfeksiyonu geçmiş ama öksürüğümüz başladı. Doktor şurup verdi sabah akşam 1 çay kaşığı levopront verdi.
geçmiş olsun. bizimkinde de var idrar yolu enfeksiyonu. yarın kontrole gideceğiz. enfeksiyon yüzünden sanırım geçen ay en az kilosunu aldı. her ay 1 kiloyu geçerken geçen ay sadece 600 gram aldı. emmesi biraz bozuluyor sanırım bu durumda. kusma artıyor. ama seninki pek de fena emmemiş bence. bu aydaki bir bebeğin 3 saatte bir acıktığını düşünürsek 3 saat içinde 4 defa emmiş. 10 dkda doyarmış bebek. ondan sonrası zevk içinmiş. buna göre toplamda 20 dk emmiş 3 saat içinde. bence yeter:) bazen bizimki de böyle sık sık az az emiyor. fazla üzme kendini bu konuda bence. ne kadar üzerine gidersen o kadar sorun oluyor. tabi bunu söylemek kolay yapmak zor ama. sakin olmak en önemli olan şey bebek büyütürken. bebişler herşeyin farkında.
Çok stres yapıyorum ben , bu aya kadar en ufak bi rahatsızlığımız olmamıştı . Acaba üşüyor mu diye düşünüyorum ama ev de sıcak. bu arada sizn evler kaç derece arkadaşlar?
Nursena çok sık değil mi? Ben az emdiğinde bile bekletiyorum 2 saat ki acıksın emsin, sık sık verince doymadan bırakıyor yada acıkmadan emiyor ondan da düzeni kaçıyor olabilir.
19-20 derece şuan, en fazla 23 24 olur zaten, üşüdüğünü omuzlarından anlarsın demişti doktor el, ayak, burun, üşümesinin anlaşılacağı yerler değil demişti. Sıcak artınca huzursuzlanıyor zaten, bakalım yazın antalya sıcağında nasıl baş edicez bu paşayla:)
Şimdi yere battaniye serdim oyun alanını da koydum attım üstüne, istediği kadar dönsün poposunu attıra attıra kaydırsın kendini, ben de düştü düşecek stresi yaşamayayım:)
bende üstüne 3 kat ve bide yelek altınada 2 kat giydiriyorum bazen çok mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. geçen gün alışveriş merkezine gittik üşütürüm diye montunu çıkarmadım 1 saat sonra bi baktım çok terlemiş hemen apar topar eve döndük. çok giydirmekte iyi değil aslında ama insan korkuyo ya üşütürsem diye..
ben bi zıbın bi badi üstüne yelek altta k.çorap üstünede kalın bi pijema ayaklarda da min.3 çorap oluyor ben az mı giydiriyorum size göre acaba bizim evdede sıcaklık sürekli en az 22 oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?