4 aylık bebeği olanlar gece kaç saat uyuyor ve kaç kilo olduğunu söylermisiniz acill

cemrem19

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
13
0
16
Nevşehir
arkadaşlar oğlum bu ay kilo almamış sık sık emzirmemi söyledi siz ek gıda yada yoğurt felan veriyormusunuz yadımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar oğlum bu ay kilo almamış sık sık emzirmemi söyledi siz ek gıda yada yoğurt felan veriyormusunuz yadımcı olursanız sevinirim

benim kizm 3 ay 5 gunluk. deliksiz 6 saat uyuyabiliyor. tam doymadan uyuduysa 4 saat uyuyup emiptekrar uyuyor. tek mme ile besliyoru
m sagi red ediyor. biberonla icmiyor tek annesutu 3 aylij kontrolde kilosu 6600 kg. boyu 63.5

bebeğimin uyku düzeni maalesef bozuk. gece 2-3gibi uyuyor.2 saatte bir kalkıp emmek istiyorsabah 7.30 dan somra mız mız mız mız yarı uyuyr yarı uayanık 10-11 e kadar falan uyur gibi yapıyor.
sadece emziriyorum ek gıda vermiyorum.3 aylık kontrolümüzde 60 cm 6.250 kg idi.
ama boy ve kilosunu kıyaslama bence.bebeğinin doğduğu kilosu önemli. doğumundan itibaren ayda ortalama 500-1000 kg falan alıyor. 4 . aydan sonra da ortalama 450 gr falan alırlarmış.

Arkadaşım ben özellikle banyolarını akşama denk getirip banyo sonrası emzirme ve uyku düzenine geçtim en baştan beri şimdi de banyo yapmadığı akşamlar bile 8-9 arasında uyumuş oluyor. Fakat benim tosun biraz iştahlı ilk uykusunu sağlam uyuyor 5 saat ortalama ama sonrakiler 2-3 saat de bir emmeyle devam ediyor. Kilomuz biraz ileri durumda, doktor emeklemeye başlayınca normale döner dedi, sadece anne sütü ile devam ediyoruz.
Hepinize sağlıklı bol gülücüklü günler :)

yorumlarınız için teşekkürler birde 4 aylık oğluma ek besin ne verebilirim zayıf çok üzülüyorum yardım edin

Elma mandalina havuc suyu vermeye baslayabilirsin. Alisinca yogurt muhallebi corbaya devam edersin. Ben 4 aylikken basladim ek gidaya. Suan alisti kizim yiyo masallah. Sizde azar azar vererek alistirin. Hemen yuklenmeyin ama. Bir iki kasikla baslayip yavasca artirin. Ben bir hafta havuc bir hafta elma verdim sonra elma mandalina karistirip verdim.

Benim bebegimde dort aylik uykusu hala duzensiz kilosu gayet iyi yedi kilo simdi ek gida icin henuz erken oldugunu dusunuyorum sadece anne sutuyle besliyorum

Benim kızımda 4.5 aylık,sütüm yetmediği için mama verdiğimden Dr muz ek gıdaya başlayalım dedi,bir haftadır elma ve havuç suyu verdim azar azar ve birer gün arayla,bugünde ikisini karıştırıp verdim maşşaallahh yavruma onu da yedi,bu hafta yine meyvesuyuna devam edip haftaya pürelerini vermeye başlıcam yavaş yavaş,ayrıca yoğurt denicem,arkasından da kısmette çorbalar ve kahvaltı vericem,inş yer hepsini,4. Ay kontrolünde 7,100 gr ve boyu 64 cm di kızımın.

selam bende eski eylul sonu digum yapanlar topiginden..nasilsiniz??benim kizim da 4, 5 aylik oldu..uykumuz fena degil 4-5 saat uyuyor deliksiz bazen daha bile fazla. .kizim cuma kontroldeydi bu ay fazla almamis..boy 62, 5 kilo 6, 265 bu ay 470 gr boyda 3 cm uzamis..halen anne sutu veriyorum. .ama sol göğsümden gelmiyor ssdece sag..insallah düzelir hergün firsat buldukca sol gogusumu sagiyorum..

bıdıkçım nasılsın?nasıl gidiyo annelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…