Bebek Beslenmesi 4 aylık bebegim az kilo mu almış?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Elfckr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
15
9
16
36
Anneler merhaba.
Oğlum 4 aylık bu ay 500 gr almis şuan 6850gr.
Doktor az almış dedi. Aslında keyifli ve neşeli bir bebek ama üzüldüm .
Kıyas yapmayı sevmem ama sizinkiler kaç kg ?

Benmki geçen ay henüz 3 aylıkken 400 gr almşdı ben çok üzülüyorm

Boyları uzuyo mu sanki benmknn boyuda uzamıo gibi ama bizim beslenmemz çok kötü resmen savaş verioruz evde

3.450 dogdu hic kilosu duşmeden almaya devam etti masallah 5. ayına girdi en son tartildıgında kasim 8 de 8 kilo boyuda 64 cm anne sutuyle besleniyor ama bu ay emmede cok zorlaniyor hic istemiyor bende direniyorum

Benmki zaten hiç emmedi mama veriyorz ama yok ayına göre içmesini gerktğnn çok altındaki miktarı zorla içio o da uykuda

Benmki zaten hiç emmedi mama veriyorz ama yok ayına göre içmesini gerktğnn çok altındaki miktarı zorla içio o da uykuda
Allah kolaylık versin canim cok zor bende sağıp veriyorum iki gundur cunku aç ve uyumuyor :(

Amin inşallah canm o bizde de var reflüsü varmş bilmiorm ondan mı yemio yemediği için uyumuo uyumadğndan yemio kısır döngü

400 gramın altında almadıkça sıkıntı yok annesi. Çok biliyo o doktor. gayet iyi almış

Back
X