- Konu Sahibi Lotuslilium
Tecrübeli ya da tecrübesiz anneler… Bebeğim 4 aylık aşılarını 5 gün önce oldu. Aşılar maalesef doktorun da ön görmeyeceği şekilde çok ateş yaptı. Bebeğim hiç mama almadı, sadece anne sütü. Ateşten beri bebeğim her memeye yaklaşınca çığlık kıyamet oluyor. Emmiyor, stoklarımdan süt çıkartıp biberon vermeye başladım. Sağdım, tekrar memeye denedim yok. Ağzına sıkmaya çalıştım. Ama artık sütüm azaldı gibi oldu. Doktorum sütün kaçmasın bol bol sağ dedi. Ama tabii bu süreçte 2 gün üst üste sabah bezini değiştirirken turuncu kristal leke oldu. Yani susuz kalmış. Ayakta emzirmeye başladım ona da artık inat yapıyor. 2 saatte bir emziriyordum normalde. Gece de emip sabah 7 de uyanırdı. Doktorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi tahlil yapalım dedi. Bugün yaptırıcaz. Ama yani 4. Ay atağı + aşı + ateş + meme reddi. Çok yıprandım. Yatırıp emziriyim diyorum ona da yok. Uyutmak için koluma koyuyorum zannediyor ki meme vercem. O kadar istemiyor yani. Biberonunu da bitirmiyor. Dişleri kabarmış, biberonu ısırır gibi yapıyor. Ay ne yapsam bilemedim. Akıl verebilirseniz çok sevinirim.