• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi 4 Aylık Bebek Gece uykusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emeeellll

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, bir kaç gün sonra 4 aylık olacak bebeğim var emzirerek uykuya geçiş yapıyor. Gündüzleri memeyi bırakıyor yatırıyorum hiçbir sorun yok. Ancak geceleri memeyi bırakıyor 1-2 dk sonra aranmaya başlıyor piş piş vs yapıyorum ama yok meme istiyor. Memeyi bırakınca omzuma almayı deniyorum memenin kokusunu alınca istiyordur belki diye yine aranıyor 1-2 dk sonra ağlıyor. Memeyi bıraktığı gibi yatağa bırakıyorum yine yok. Bu döngü böyle hep başa sarıyor. 2 saat sürüyor gece uykusuna geçmesi en az :( siz nasıl uyutuyorsunuz?

Merhaba, bir kaç gün sonra 4 aylık olacak bebeğim var emzirerek uykuya geçiş yapıyor. Gündüzleri memeyi bırakıyor yatırıyorum hiçbir sorun yok. Ancak geceleri memeyi bırakıyor 1-2 dk sonra aranmaya başlıyor piş piş vs yapıyorum ama yok meme istiyor. Memeyi bırakınca omzuma almayı deniyorum memenin kokusunu alınca istiyordur belki diye yine aranıyor 1-2 dk sonra ağlıyor. Memeyi bıraktığı gibi yatağa bırakıyorum yine yok. Bu döngü böyle hep başa sarıyor. 2 saat sürüyor gece uykusuna geçmesi en az :( siz nasıl uyutuyorsunuz?
Benimki daha 1,5 aylık ama emzik denediniz mi merak ettim. Benimki uykuya geçemediği için huysuzlanip tok olduğu halde aranıp ağladığında emzik veriyorum. Ağlamaya devam ediyor ama aranmiyor hırsını ondan alıyor bari😅 yoksa bütün gece emzik yapar beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X