- 29 Mart 2016
- 14
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nazyusuftuna
-
Agzinda pamukcuk varmi ondanda olabilirBebeğim 4 aylık emmiyo 1 dk emiyor sonra bağırarak birakiyo biberonda da ayni sorun yasiyoruz sutumu sagiyorum hızlı geliyor diye ama yinede ayni mama da yemiyor yani yiyecek ne versej bağırıyor istemiyor kilo almiyor 4 kilo dogdu halacok az kilo aldi ne yapacagimizi bilmiyoruz
11 tane doktora gittik bisey yok diyip gonderiyolar sunnet de oldu ama değişen bisey yok biraz uzun oldu ama cvp verirseniz sevinirim teşekküler(
Kan testi idrar verdik cikmadi bişey hemen aklımıza bu geldi kbb gittik cocuk cerrahina gittik bisey yok dediler araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyoruzAgzinda ya da bogazinda bir sorun olabir mi. Yada burun tikaniigi gibi bi problwmi varmi.
Sutunuzun tadina ve kokusuna baktinizmi hic.bazi bebekler daha hassas olup emmeyebiliyolarmis.İnşallah bişe yoktur . Yavrum ac yasiyor uyumuyor huysuz
Aynen bende mama başladım ama biberonu tutmuyor kızım napcam bilmiyorum nasıl alistirabilirim blmyrmArkadaşlar bende kizima biberonla bişe yedirmyrm nasil aliştra blrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?