Bebek Beslenmesi 4 aylık bebegimde gelişim yavaş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nazyusuftuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
14
8
1
32
Bebeğim 4 aylık emmiyo 1 dk emiyor sonra bağırarak birakiyo biberonda da ayni sorun yasiyoruz sutumu sagiyorum hızlı geliyor diye ama yinede ayni mama da yemiyor yani yiyecek ne versej bağırıyor istemiyor kilo almiyor 4 kilo dogdu halacok az kilo aldi ne yapacagimizi bilmiyoruz
11 tane doktora gittik bisey yok diyip gonderiyolar sunnet de oldu ama değişen bisey yok biraz uzun oldu ama cvp verirseniz sevinirim teşekküler (

Agzinda ya da bogazinda bir sorun olabir mi. Yada burun tikaniigi gibi bi problwmi varmi.

Agzinda pamukcuk varmi ondanda olabilir

Allah yardimciniz olsun. Umarim ciddi bisey diildir. Insanin aklina da baska bisey gelmiyor ki.

Çorba yaptım bugun birazicti pure veriyorum iki uc kasik aliyor cocuk doğuştan tok sanki cok üzülüyorum onu görünce Yenidoğan gibi hala ne yapacağım bilmiyorum moralim bozuk evimiz de huzur kalmadı

En baslarda göğsümde yaralar vardi gec iyileşti o zman pek emmedi acaba alismadi mi diyorum ama 4 ay oldu emmesi lazim degil mi

Bakalım pazartesi araştırma Hastanesi ne gideceg gittik bi kere ama ordada stajyer doktor bakıyor gerek gorurlerse bi ust bakiyor

Ben de ilk günlerde emzirememiştim. Hastanede sarılık olmasın diye mama verdirdiler. Aptamili hiç sevmemişti oğlumu. Doktor bebelac aldırmıştı. Onun tadını sevmişti. Bir de onu deneyin isterseniz

Çok geçmiş olsun. Ağzında pamukçuk olabilir mi? Meme ya a biberonu emmesini engeller... Bir de bebekler 4.cü ayda büyüme krizine girerler. Yani tabiri bu şekilde... Geçici bir dönemde olabilir ama asla unutmayın bazı bebekler bir öğünde 150cc içerken bazıları 30cc ile doyuyor. Karnı gerçekten çok aç olsa ağlamasından burada topik açacak vaktiniz olmazdı inanın . Üzülmeyin lütfen. İnşallah en kısa zaman da düzelir...

Benimki de aynen böyle 4 aylık emmesi zor aslında doğduğunda beri iyi de emerdi ama böyle oldu emerken ikiniyör gazini çıkarıyorum devam ediyor belki hala gaz sorunu yaşıyor olabilir. Kilo alımı da yavaş mama yi da almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…