Bebek Beslenmesi 4 aylık bebegimde gelişim yavaş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Cevaplar icin Teşekkürler hastanede bişey cikmadi doktor şaşırdı simdi 90 cc 1 satte veriyorum yapmadigim saklabanlik kalmiyor sipamiz baya zor bi bebek bayadir yazamıyorum bu arada dediginiz givi :)

Canm bisei yoktur bence cnku aynisindan bende de var ben alistm vala kuzenimin 5 aylik bebegi benm 8 aylik kizimdan buyuk gorunuo napiym sagligi yernde olsn da varsn zayf olsn ilerde kilo problemi olmaz ☺

Merhabalar, 9 aylık bi kızım var. Sanki benim kızımı anlatmışsınız.4700 gr doğdu. Kilosu iyi iştahlı olucak diye sevinirken tam tersi oldu. Doktor doktor dolaştık. Bizi araştırma hastanesine yönlendirdiler ama birsey çıkmadı. 9 ayda sadece 3,5 kilo aldı.su an 8200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…