4 aylık bebeğimin gündüz uykusu sıfır

ecemmr11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
625
Puanlar
18
Bebeğim bir kaç gün sonra 4 aylık olacak. Şuan diş çıkarıyor muhtemelen aşırı huysuz. Ben erken olacağını düşündüğümden bakmamıştım sonradan damağını kontrol ettiğimde gördüm. Tetagil dentigel ve calpol kullanıyorum. Aslında ağrısına iyi geliyor bunlar ama ne yaparsam yapayım gündüz uykusuna yatıramıyorum. Gece 5 te kalkıyor 6 dan 7 ye kadar uyuyor sonra gece uykusuna geçene kadar ortalama 7 8 civarı hiç uyumuyor. Uyutmaya çalıştığımda ya ağlama krizlerine giriyor ya da 10 dakika uyuyup uyanıyor. Uyanık olduğu çoğu zamanda ağlayarak geçiriyor. Uyanıkken de ne herhangi bir zeminde nede kucağımda kalmak istiyor. Kucakta hoplatıp zıplatmadığım sürece ağlıyor.Ne yapsam iyi gelir nasıl düzeltebilirim? 12 14 saat boyunca hiç uyumadığı için daha da huysuz oluyor haliyle :(

Diş dönemiyse normal rahatsız olduğu için dalamıyor olabilir. Tüm ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olduğunuzda tekrar tekrar uyutmayı deneyin youtubede hair dryer sound var sakinleştiriyor. Çok ağlıyorsa çıngıraklı şeyler dikkat dağıtır deneyin. Çok uykusuz kaldığında da ağlar. Uyutma şekliniz nasıl normalde omuzda mı ayakta mı hep mi gündüzleri az uyurdu?

Back