4 aylık bebek emzige alışırmı?

cerenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
56
2
36
Elazığ
4 aylık bebegi emzige nasıl alıştırabilirim arkadaşlar emzigi diliyle iteliyo şimdideen emzik koleksiyonumuz oldu hangisini verdiysem almadı sizce ne yapmalıyım

canım bence alıstırma senı emmez sonra mıkrop yuvası ya bır de emzık

evet canım başta öyle düşündüm bende vermedim ama şimdi pişman oldum dolmuşla biryerden biryere gidemiyorum düşün artık yaramazı sürekli babasıda yanımızda olmuyoki :) bide uzun yol işimiz var neyapcam bilmiyorum inan

[SUB][/SUB]
canım ben okul öncesi öğretmeniyim derslerde gördüğüm kadarıyla emzik emen çocuk ilerde özgüven bakımından gayet sağlıklı ve mutlu bebekler oluyorlar o ne kadar iterse sende okadar müdahale et iteklemesine izin verme biraz ağzında tutmasını sağla alışacaktır canım yiğenimizi o şekilde alıştırdık biz :)

canım inşallah alışır midesi bulanmasa keşke agzında tuturmaya çalışıyorum ama ögürüyo kuscak gibi oluyo ama vaz geçmiyecem çok degil günde 2 saat emse yeter dolmuşta agladımı susmuyor çünkü:))

5 tane emzigimiz oldu şimdiye kadar :) ama bildigim kadarıyla 1yaş öncesi bebeklere bal verilmez allah korusun ölümle şonuçlanan olaylar olabilir özellikle şu sahte bal mevzusu varken çok sakıncalı

Bak bunu bilmiyodum.
Belki baska biseye batirip deneyebilirsiniz.
Bana annemi emmeyide gogusunun ucuna aci surerek biraktirmislarda belki bebegi bal ile kandirabilirsiniz diye dusundum

:))) bende burda çok bilmedigim şeyleri ögrendim neler denemedikki ama çok inatçı bebegim pes ettirmeye çalışıyo sanki ama inatla emsin istiyorum tavsiyelerin için teşekkürler ugraşmaya devam etcem

benim oğlum 6 aylıkken aldı emziği. 1.5 yaşında falan da bıraktı. heryeri kuçuk olan emzikler var çikkonunkini almıştım ben. uzun zaman denedim ve 6 aylıkken onu aldı sonrada emzik olsunda nolursa olsun der gibi her tür emziği aldı emdi.

fikirlerin için teşekkür ederim canım onunda deneyecegim mutlaka:)

Oğlumu 3 aylıkken alıştırdım.çok da rahat ettim.9aya kadar bebeklerin emziği biberonu yada mamasını diliyle dışarı itmelerinin sebebi dil kaslarının hakimiyetini becerememiş olmaları.emmeyi istese de dil kasları zayıf olduğundan dışarı atıyordur.denemeye devam.

teşekkür ederim deniyorum inşallah alışır benimkide :)

evet bal olmaz ama hakiki pekmez olabilir hiç bi sakıncası yok bildiğim kadarıyla ve tam tokken verme almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…