• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 17 aylık yemeğin kıvamı nasıl olmalı

Merhabalar güzel anneler. Bebeğim 17 aylık daha önce 3 kez boğulma tehlikesi geçirdiği için yemek verirken çok korkuyorum. Siz bebeğinizi hangi kıvamda yemek veriyorsunuz belki de öğürmeye refleksi geçirdi ama ben o anki panikle bogulduğunu sandım. Ama bir an evvel salatalık domates gibi şeyleri vermek istiyorum çünkü ileride yeme problemi çok yaşayacağımızı öğrendim. İnternette okudum 4 yaşa kadar üzüm vermeyin yazıyor bu doğru mu.
Yani benimki 12 aylık köfte yiyor kebap balık yiyor sulu yemek yiyebiliyor patates kızartması pilav makarna vs biz ne yersek onu yiyor sofrada siz çok geç kalmışsınız bir an önce başlayın öğürse bile verin nasıl alışacak yoksa

Yani benimki 12 aylık köfte yiyor kebap balık yiyor sulu yemek yiyebiliyor patates kızartması pilav makarna vs biz ne yersek onu yiyor sofrada siz çok geç kalmışsınız bir an önce başlayın öğürse bile verin nasıl alışacak yoksa
Başladım teşekkür ederim :)

Konuşması nasıldı, daha geç cümle kurdu mu? Konuşma ve yutma problemi yaşayacağı söyleniyor. 10. ayda püreye geçtim ya 😔
Canım biz annelere çok yüklenıyorlar oğlum yasıtlarından hrr anlamda da öndeydi sımdıde o zamanda ekranla püre şeklinde yedırdim 18 aylıkken cümlesi vardı tuvalet eğitiminide 19 aylıkkrn tamamladı

• Beğen
Reactions: Gao
Canım biz annelere çok yüklenıyorlar oğlum yasıtlarından hrr anlamda da öndeydi sımdıde o zamanda ekranla püre şeklinde yedırdim 18 aylıkken cümlesi vardı tuvalet eğitiminide 19 aylıkkrn tamamladı
Anladım. Maşallah

Back
X