- Konu Sahibi cerenbebek
4 aylık bebegi emzige nasıl alıştırabilirim arkadaşlar emzigi diliyle iteliyo şimdideen emzik koleksiyonumuz oldu hangisini verdiysem almadı sizce ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence alıstırma senı emmez sonra mıkrop yuvası ya bır de emzık
canım inşallah alışır midesi bulanmasa keşke agzında tuturmaya çalışıyorum ama ögürüyo kuscak gibi oluyo ama vaz geçmiyecem çok degil günde 2 saat emse yeter dolmuşta agladımı susmuyor çünkü:))[SUB][/SUB]
canım ben okul öncesi öğretmeniyim derslerde gördüğüm kadarıyla emzik emen çocuk ilerde özgüven bakımından gayet sağlıklı ve mutlu bebekler oluyorlar o ne kadar iterse sende okadar müdahale et iteklemesine izin verme biraz ağzında tutmasını sağla alışacaktır canım yiğenimizi o şekilde alıştırdık biz :)
Farkli memeler dene, bala batir belki ikna olur.
5 tane emzigimiz oldu şimdiye kadar :) ama bildigim kadarıyla 1yaş öncesi bebeklere bal verilmez allah korusun ölümle şonuçlanan olaylar olabilir özellikle şu sahte bal mevzusu varken çok sakıncalı
benim oğlum 6 aylıkken aldı emziği. 1.5 yaşında falan da bıraktı. Heryeri kuçuk olan emzikler var çikkonunkini almıştım ben. Uzun zaman denedim ve 6 aylıkken onu aldı sonrada emzik olsunda nolursa olsun der gibi her tür emziği aldı emdi.
benim kkızımda 4.ayında aldı canım ve 2 yasını geciyordu bıraktı
Oğlumu 3 aylıkken alıştırdım.çok da rahat ettim.9aya kadar bebeklerin emziği biberonu yada mamasını diliyle dışarı itmelerinin sebebi dil kaslarının hakimiyetini becerememiş olmaları.emmeyi istese de dil kasları zayıf olduğundan dışarı atıyordur.denemeye devam.