• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebek gelişim ve kilo

mrvclk06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
7
2
1
26
Merhaba hanımlar. Benim kızım 4 aylık ve 35+6da 2360 gr doğdu. Şuan 5400 gr, bir de çıngırağı tutmuyor oyun halısında aktif zaman geçirmiyor çok tedirginim başından geçen var mı

Merhaba hanımlar. Benim kızım 4 aylık ve 35+6da 2360 gr doğdu. Şuan 5400 gr, bir de çıngırağı tutmuyor oyun halısında aktif zaman geçirmiyor çok tedirginim başından geçen var mı
Kızım 6 aylık dediklerini şuan yapmaya başladı

Oğlum 4 aylıkken tutuyormuş eski videolardan gördüm ama kızım 4 aylıkken tutmadı çıngırak .

Benimde 10 güne 4 aylık olacak. Son 2-3 haftadır kilo alımı düşük ama boyu uzadığını düşünüyorum 6 aylık giydiriyorum çünkü.
Eline bişey verdiğimde birkaç saniye tutuyor( oyuncakları vs) ama kendi eliyle battaniye vs tutup ağzına tepiyor. Bu ara herşeyi ağzına soktuğu için ağzına sokamayacağı şeyleri eline almıyor. Yüz üstü kalmak istemiyor sıkılıyor. Yaklaşık 15 gün kadar önce dönmeyi öğrendiği içinde artık nasıl yatıracağımı şaşırdım. Tüm gün bas bas bağırıyo

Back
X