4 aylik bebek ile tur yapilirmi

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
18
Merhaba kizlar 4 aylik bebişim var tura gitmeyi dusundum bian ama onun icin ve bizim icin zor olurmu sizce

Ar
Merhaba kizlar 4 aylik bebişim var tura gitmeyi dusundum bian ama onun icin ve bizim icin zor olurmu sizce
Bireyselse evet gidilir , firmaylaysa hayır gidilmez

Araçla mola verilir uyku saatıne göre hareket edilir ne bileyim oteli temiz kendınız seçersiniz . Bunları da belirtseydınız keşke konunuzda

Kendi aracınızla olabilir ama grupla otobüs ile yapılmaz.

sizin icin bilmem ama turdakiler icin zor olur.
millet birkac senede bir anca gidebiliyor tatile, onda da arabada huysuzlanan, belki tam 4. ay atak haftasinda, belki diş cikartan, belki yatagindan uzakta huzursuz olan ekstra aglamali bir bebegi neden ceksinler?
kul hakki vallahi
yapacaksaniz arac kiralayip yapin tatilinizi, hem daha az yer gorursunuz kostur kostur olmaz, hem bebegin uyku saatine gore turunuzu planlarsiniz, esnek olursunuz. insanlarin kinayan bakislari altinda mahcup da hissetmezsiniz

Tur otobüsü ise hem siz hem turdaki diğer insanlar rezil olur. Bebeğiniz çok uslu olsa bile sürekli otobüste olmaktan sıkılacaktır. Şahsi araç ise gezin gezebildiğiniz kadar

millet birkac senede bir anca gidebiliyor tatile, onda da arabada huysuzlanan, belki tam 4. ay atak haftasinda, belki diş cikartan, belki yatagindan uzakta huzursuz olan ekstra aglamali bir bebegi neden ceksinler?
kul hakki vallahi
yapacaksaniz arac kiralayip yapin tatilinizi, hem daha az yer gorursunuz kostur kostur olmaz, hem bebegin uyku saatine gore turunuzu planlarsiniz, esnek olursunuz. insanlarin kinayan bakislari altinda mahcup da hissetmezsiniz
Muhtemelen uslu bir bebegı vardır yoksa zaten cesaret edemez. Yani benim ilk oğlanla 3 aylık tur yapsan gözleriyle görmedikçe arabada bebek olduğunu farketmezlerdi bile o süreçte bizim ondan çok sesimiz çıkardı galiba 🤣

ama şimdi ikizlerle çıksam daha otobüse adım atmadan sesleri içeriye duyulur bebekli kadın geliyor derler 🤣

Muhtemelen uslu bir bebegı vardır yoksa zaten cesaret edemez. Yani benim ilk oğlanla 3 aylık tur yapsan gözleriyle görmedikçe arabada bebek olduğunu farketmezlerdi bile o süreçte bizim ondan çok sesimiz çıkardı galiba 🤣

ama şimdi ikizlerle çıksam daha otobüse adım atmadan sesleri içeriye duyulur bebekli kadın geliyor derler 🤣
bebek sasirtir bazen:) uslu bebekler de mizirdanirlar, huysuzlanirlar, atakda diş doneminde vs huylari degisir. turdaki insanlara yazik bence.
yanlis anlasilmasin, bebekle gezmek cooook harika birsey. ozellikle ilk 3 yilinda her gordugu yenilik bebegin beynindeki sinapslari birbirine baglar, cocuga cok yararlidir - ufkunu hatta zekasini büyütür.
amma ve lakin bence bunun yeri tur degil. bir de turlar kostur kostur gecer, amaci en kisa surede daha cok yer gormektir. boyle olacagina daha az yer gezip cocugun rutinine / enerjisine ayak uydurarak gezmek daha iyi olur.
ben de birkac haftaya anne olacagim ama biliyorum ki sonucta herkesin cocugu kendine güzel. onun mıkmık mizirtilari bile annesine ninni gibi tatliş gelir ama diger insanlar göz devirebilir

kul hakki vallahi
Otobus yolculugu yaptim iki kere ve bebegim hep uyudu huzursuz bi bebek değil şükür

bebek sasirtir bazen:) uslu bebekler de mizirdanirlar, huysuzlanirlar, atakda diş doneminde vs huylari degisir. turdaki insanlara yazik bence.
yanlis anlasilmasin, bebekle gezmek cooook harika birsey. ozellikle ilk 3 yilinda her gordugu yenilik bebegin beynindeki sinapslari birbirine baglar, cocuga cok yararlidir - ufkunu hatta zekasini büyütür.
amma ve lakin bence bunun yeri tur degil. bir de turlar kostur kostur gecer, amaci en kisa surede daha cok yer gormektir. boyle olacagina daha az yer gezip cocugun rutinine / enerjisine ayak uydurarak gezmek daha iyi olur.
ben de birkac haftaya anne olacagim ama biliyorum ki sonucta herkesin cocugu kendine güzel. onun mıkmık mizirtilari bile annesine ninni gibi tatliş gelir ama diger insanlar göz devirebilir
Turla gitmesini bende onaylamıyorum zaten :) bebegının uslu olmasına guvenmıstır demek istedim ..bence tur dediğine göre kendi aracı değil otobüsle gidicek . Zaten bitek sana cevap vermıs konu sahibi otobüste bebegım uslu durdu yolculuk yaptım die 🤣

Dediğin doğru hatta bi laf var çocuk osuruk gibidir herkes kendınınkine katlanır die

Benim çocuğum olsa gidebilirdim 3 aydan sonra uykusu vs düzenliydi. Yolculuğu da severdi. Ama işte çocuktan çocuğu değişir haliyle

Kendim deneyimlemedim fakat bir yaş kız bebesiyle arkadaşım İtalya’ya gitmişti geçen yıl 10 günlüğüne. Gezdiklerinden pek bir şey anlamamışlar açıkçası her gidilen yerde puset kur kaldır, altını değiş yemeğini yedir, gittiğin yerde ona uygun ek gıda bulmaya çalış vs yorulmuşlar oldukça. Ben tabii soramadım da esas turdakiler sizden memnun muydu diye 😅 çok tatlı ama çok ağlayan bir bebeği vardı çünkü, uykuyla hiç işi olmayan zor bir bebekti.

kul hakki vallahi
+1

Siz rahat edebilir misiniz bilemem ama en ufak aglamada turdakiler rahatsiz olabilir, ki haklilar da bence de

Back
X