- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi suna soysal
Merhaba kizlar 4 aylik bebişim var tura gitmeyi dusundum bian ama onun icin ve bizim icin zor olurmu sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bireyselse evet gidilir , firmaylaysa hayır gidilmezMerhaba kizlar 4 aylik bebişim var tura gitmeyi dusundum bian ama onun icin ve bizim icin zor olurmu sizce
sizin icin bilmem ama turdakiler icin zor olur.Merhaba kizlar 4 aylik bebişim var tura gitmeyi dusundum bian ama onun icin ve bizim icin zor olurmu sizce
Muhtemelen uslu bir bebegı vardır yoksa zaten cesaret edemez. Yani benim ilk oğlanla 3 aylık tur yapsan gözleriyle görmedikçe arabada bebek olduğunu farketmezlerdi bile o süreçte bizim ondan çok sesimiz çıkardı galibasizin icin bilmem ama turdakiler icin zor olur.
millet birkac senede bir anca gidebiliyor tatile, onda da arabada huysuzlanan, belki tam 4. ay atak haftasinda, belki diş cikartan, belki yatagindan uzakta huzursuz olan ekstra aglamali bir bebegi neden ceksinler?
kul hakki vallahi
yapacaksaniz arac kiralayip yapin tatilinizi, hem daha az yer gorursunuz kostur kostur olmaz, hem bebegin uyku saatine gore turunuzu planlarsiniz, esnek olursunuz. insanlarin kinayan bakislari altinda mahcup da hissetmezsiniz
bebek sasirtir bazen:) uslu bebekler de mizirdanirlar, huysuzlanirlar, atakda diş doneminde vs huylari degisir. turdaki insanlara yazik bence.Muhtemelen uslu bir bebegı vardır yoksa zaten cesaret edemez. Yani benim ilk oğlanla 3 aylık tur yapsan gözleriyle görmedikçe arabada bebek olduğunu farketmezlerdi bile o süreçte bizim ondan çok sesimiz çıkardı galiba
ama şimdi ikizlerle çıksam daha otobüse adım atmadan sesleri içeriye duyulur bebekli kadın geliyor derler![]()
Otobus yolculugu yaptim iki kere ve bebegim hep uyudu huzursuz bi bebek değil şükürsizin icin bilmem ama turdakiler icin zor olur.
millet birkac senede bir anca gidebiliyor tatile, onda da arabada huysuzlanan, belki tam 4. ay atak haftasinda, belki diş cikartan, belki yatagindan uzakta huzursuz olan ekstra aglamali bir bebegi neden ceksinler?
kul hakki vallahi
yapacaksaniz arac kiralayip yapin tatilinizi, hem daha az yer gorursunuz kostur kostur olmaz, hem bebegin uyku saatine gore turunuzu planlarsiniz, esnek olursunuz. insanlarin kinayan bakislari altinda mahcup da hissetmezsiniz
Turla gitmesini bende onaylamıyorum zaten :) bebegının uslu olmasına guvenmıstır demek istedim ..bence tur dediğine göre kendi aracı değil otobüsle gidicek . Zaten bitek sana cevap vermıs konu sahibi otobüste bebegım uslu durdu yolculuk yaptım diebebek sasirtir bazen:) uslu bebekler de mizirdanirlar, huysuzlanirlar, atakda diş doneminde vs huylari degisir. turdaki insanlara yazik bence.
yanlis anlasilmasin, bebekle gezmek cooook harika birsey. ozellikle ilk 3 yilinda her gordugu yenilik bebegin beynindeki sinapslari birbirine baglar, cocuga cok yararlidir - ufkunu hatta zekasini büyütür.
amma ve lakin bence bunun yeri tur degil. bir de turlar kostur kostur gecer, amaci en kisa surede daha cok yer gormektir. boyle olacagina daha az yer gezip cocugun rutinine / enerjisine ayak uydurarak gezmek daha iyi olur.
ben de birkac haftaya anne olacagim ama biliyorum ki sonucta herkesin cocugu kendine güzel. onun mıkmık mizirtilari bile annesine ninni gibi tatliş gelir ama diger insanlar göz devirebilir
+1sizin icin bilmem ama turdakiler icin zor olur.
kul hakki vallahi