Arkadaşlar merhaba bende tca %15 lik aldım yapmak için eylül sonunu bekliyorum.MART ayına kadar niyetim 4 seans yapmak yaza tertemiz ciltle merhaba demek.Aramızda yapmak isteyipte yapamayanlar için öncesi ve sonrası fotoğraflar olursa daha emin oluruz diye düsünüyorum.Uygulayanlardan fotoğraf görebilirmiyiz?. Tca dışında soyucu bazı kremleride araştırıyorun
Acnelyse Cilt Soyucu Krem
Bilinen en iyi cilt soyucu kremlerden bir tanesi olan Acnelyse, sivilce ve siyah nokta tedavisinin yanı sıra sedef hastalığıyla da baş etmesinden dolayı genel olarak ilk tercih edilen kremlerden bir tanesidir. Cildinde renk bozukluğu olanlar için de oldukça faydalı olan bu krem türü, sizlere tam anlamıyla katkılar sağlar. Ayrıca güneş ışınlarına maruz kalınan bölgelerde kullanılmaması gerekmektedir.
Acnelyse Cilt Soyucu Krem
Bilinen en iyi cilt soyucu kremlerden bir tanesi olan Acnelyse, sivilce ve siyah nokta tedavisinin yanı sıra sedef hastalığıyla da baş etmesinden dolayı genel olarak ilk tercih edilen kremlerden bir tanesidir. Cildinde renk bozukluğu olanlar için de oldukça faydalı olan bu krem türü, sizlere tam anlamıyla katkılar sağlar. Ayrıca güneş ışınlarına maruz kalınan bölgelerde kullanılmaması gerekmektedir.