4 aylık bebek

Safiye85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
5
6
1
40
Slm arkdaşlar.bu sitede yeniyim.4 aylık bebeğim var.uyku ve gün içinde neler yapıyorsınz diye fikiralışverişi yapmak isterim.

Merhabalar. Hayırlı olsun bebişiniz ☺️ Benim kızımda bugün 4 ayını doldurdu.
1.5 yada 2 saatte bir uyutuyorum ben ve bu uykular max 1aaat sürüyor genelde 45 dk ama.
Uyandığında emiyor ve altını değiştiriyoruz.
Oyun halısı aldık bence çok güzel bir şey neredeyse 1 aydır oynuyor onunla. Oyun halısında oynarken bende rahat ediyorum açıkcası almadıysanız tavsiye ederim.
Yapılacak bir işim varsa. Yemek yapmak yada çamaşır asmak gibi, kızımı ana kucağına yatırıyorum yanımda oluyor ve sıkıntı olmuyor bütün işlerimi bu şekilde halledebiliyorum.
Açıkcası ben çok kucağıma almıyorum. Oyun halısında oynarken yada başka şeyler yaparken sıkıldığında yanına yatıp onunla oynuyorum ve çokça konuşmaya çalışıyorum.
Umarım yararlı olmuştur size ☺️

Bizde az çok aynı rutine sahipiz.bende yanıma alıyorum mutfakta veya yerde yuvarlanıyor sonra kndi kndine seslrr çıkarıyor.canı sıkılınca da başka ses tonuyla belli ediyor
Uyku aralıklarıda 1.5 -2 saatti ama hergün değişiyor düzeni.yani bu düzen iyi diyorum hopp ertesi gün başka birşey yapıyor. Mesala bugün 6 da uyandı.9 da mızıldadı yatırdım 30 dk. sonra uyandı. Önceden öyle yapmıyordu. Şimdide öğlen uykusana yattı.

ben uyku için mızmızlanması beklemiyorum açıkcası. 1.5 saat geçtikten sonra uyutuyorum. Dediğiniz gibi günü gününe uymuyor bizimkininde :) ben hala beyaz gürültü ile uyutuyorum bu arada belki onun etkisi vardır.

Back
X