4 aylık burnum hala şiş neden böyle kızlarrrr...:(

mrh.
Benim 15. günüm.Çok şiş geliyor ve kendimi hiç beğenmiyorum.Sizin fotoları görebilirmiyim?Arkadaş olarak eklesem..umarım istediğiniz buruna en kısa zamanda kavuşursunuz...

çok sevinidim..umarım bende bir süre sonra sizin yazdığınız gibi zamanla çok iyi oldu yazabilirim...Sizin adınıza çok sevindimm.1 yıldamı alnınızıın arasındaki şişlik gitti.ben de ençok orayı dert ediyorum...Yandan güzel önden hoşuma gitmiyor çok şiş...Gerçi 15 günlük iner dimi...

tamamen oturması 1 seneyi bulur der hep uzmanlar ama zamanla memnun kalırsınız bende ilk zamanlarda çok şikayeçiydim gerçi benim alnımın ortası hala ince değil normaldede ince değildi doğal benimki çok herkesin bakış açısı farklıdır benim tamamen estetik diğildi sol taraftaki bi devüasyon için gitmiştim hem nefes sorunumuzu düzelttiler hemde biraz düzelttirdim

Son düzenleme:
çok sevinidim..umarım bende bir süre sonra sizin yazdığınız gibi zamanla çok iyi oldu yazabilirim...Sizin adınıza çok sevindimm.1 yıldamı alnınızıın arasındaki şişlik gitti.ben de ençok orayı dert ediyorum...Yandan güzel önden hoşuma gitmiyor çok şiş...Gerçi 15 günlük iner dimi...

benimde 27.günüm ve bende önden hiç memnun değilim şiş diye kendımımı kandırıyorum bilmiyorum ve dışarı çıkabildinizmi ben daha dışarı çıkamadım herkes tepki vericek bişeyler söyleyecek diye çok kötüyüm

pek sayılmaz ilk günlere göre biraz farketti ama 50.günüm sürekli aşağı doğru bastırıyorum sakıncalı mı bilmiyorum ama

sakıncalı tabiki bastırma sakın canım, o zamanla geçicek. benim ilk zmanlar domuz burnu gbi kalkıktı şimdi iyi oldu inmesin artk dyorum içimden.şişlerin inince orda bi deformasyon fln kalabilir bastrma öyle

sakıncalı tabiki bastırma sakın canım, o zamanla geçicek. benim ilk zmanlar domuz burnu gbi kalkıktı şimdi iyi oldu inmesin artk dyorum içimden.şişlerin inince orda bi deformasyon fln kalabilir bastrma öyle
evet yanlara falanda bastırdım incelsin diye daha beter ettim iyce şişti aynaya bakamaz hale geldim daha dokunmazsam iner değilmi

evet yanlara falanda bastırdım incelsin diye daha beter ettim iyce şişti aynaya bakamaz hale geldim daha dokunmazsam iner değilmi

Back
X