- Konu Sahibi miss_angela
zamanla şahane oldu çok memnunum
merhaba, ne zaman düzeldi burnunuz, biraz anlatabilir misiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamanla şahane oldu çok memnunum
çok sevinidim..umarım bende bir süre sonra sizin yazdığınız gibi zamanla çok iyi oldu yazabilirim...Sizin adınıza çok sevindimm.1 yıldamı alnınızıın arasındaki şişlik gitti.ben de ençok orayı dert ediyorum...Yandan güzel önden hoşuma gitmiyor çok şiş...Gerçi 15 günlük iner dimi...
arkadaşlar bide fazla kalkık oldu iner mi inerse ne kadar oranda iner birde ne kadar zamanda![]()
İndi mi sizin kalkıklık?
pek sayılmaz ilk günlere göre biraz farketti ama 50.günüm sürekli aşağı doğru bastırıyorum sakıncalı mı bilmiyorum ama
evet yanlara falanda bastırdım incelsin diye daha beter ettim iyce şişti aynaya bakamaz hale geldim daha dokunmazsam iner değilmisakıncalı tabiki bastırma sakın canım, o zamanla geçicek. benim ilk zmanlar domuz burnu gbi kalkıktı şimdi iyi oldu inmesin artk dyorum içimden.şişlerin inince orda bi deformasyon fln kalabilir bastrma öyle
evet yanlara falanda bastırdım incelsin diye daha beter ettim iyce şişti aynaya bakamaz hale geldim daha dokunmazsam iner değilmisakıncalı tabiki bastırma sakın canım, o zamanla geçicek. benim ilk zmanlar domuz burnu gbi kalkıktı şimdi iyi oldu inmesin artk dyorum içimden.şişlerin inince orda bi deformasyon fln kalabilir bastrma öyle