düşüncen için saol.benimde cumartesi kontrolüm o kadar kafama taktım ki bekleyemiyorum bile![]()
ben de aynı konıda sıkıntı yaşıyorumm kontrole giden arkadaşlar paylaşsa doktorlarını söylediklerini bi<i de az da olsa rahatlatmış olurlkarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşüncen için saol.benimde cumartesi kontrolüm o kadar kafama taktım ki bekleyemiyorum bile![]()
arkadaşlar,
burun ameliyatında deneyimli olanlarınıza birşey sormak istiyorum
ameliyatımın 4. ayı ama burnumun gözüme yakın olan kısmında elime bir kemik geliyor ama dışarıdan gözüken birşey yok sadece elimle oynadığımda sanki bir kemik yada şişlik gibi birşey geliyor.
böyle birşey yaşayan oldu mu???
cnm temiz törpülenmeyince öle oluyor görünürde bşy olmas ele bastrıırnca gelir..onun zararı olmas cnmm
bende amiliyat olalı 2 hafta oldu burnumun üst kısmında göz kenarında bir çıkıntı var şişlik iniyo ondanmı kemikmi çöktü bilmem ilk ameliyatımda burnumu üstünde oldu kıkırdağım çökmüştü revizyonda kırır yapıştırdılar.pazartesi doktoruma gidicem ne olduğunu öğrenicem sonucunu yazarım
Kızlar ben bu çıkıntı için 5 defa ameliyat oldum zaten açıldığında varsa bir yamukluk çıkıyor hemen ortaya.. şimdi ise elliyorum dümdüz pütür bile yok.. kaç dr değiştirdim ama sonunda deydi valla![]()
Aynı sorun bende de var. Daha 2. ameliyatımı olalı 2 hafta olmadı.İlk haftanın sonunda Alçı çıktı sonra plastic atel takıldı. Bir hafta Sonra da Plastic Atel çıktı ve eyvahhh bu ne burnumun üst sağ tarafında bir çıkıntı.İlk dikkatimi çeken yer orası oldu.Doktorumun hemşiresi bunun şiş olduğu iddaa etmesine rağmen doktorum ilk görüşte kabul etti oranın bir kemik çıkıntı olduğunu.Doktorumun dürüst olması beni sevindirdi derken Doktorun açıklaması ise şöyle oldu: Zor bir ameliyattı. Ortam çok kanlıydı.CADIARZU ( Başka nasıl olabilirdi ki) septumun çıktı yerinden! Kemiğin çok kalındı. Daha fazla yukarı çıkamadım( bu çıkıntı burnumun yanında) Açıkca evet arkadaşım ben bunu yaptım ama bu çıkıntı burada kalmış ben bunu yeteri kadar törpülüyemişim dese ne olacak sanki bende üstüne koyduğu o bandajların o kemiği düzeltmeyeceği bilerek fazladan bir hafta daha geçirmem.
bakalım pazartesi günü randevum var. :sinifsinif: ne yapacağım bu burunla...
canım senin doktorun iyi kabullenmiş.ben doktorumla görüştüm şişlikler iniyo burun şekil değiştiriyo,masaja devam düzelicek diyoklava:nefes almamı etkilemezse çok ta sorun yapmıyacam.her ameliyatta daha da kötü olur.şu an şeklinden ve nefes almaktan yana rahatım.