4 aylık ek gıda

Bebeğimi mama ile büyütüyorum 4.5 aylık ve olması gerektiği kiloda öyle obez falan değil.

Şimdi galeriye baktım. Özel çocuk doktoruna götürdük biz rutin. 5ay on günlükken başlamışım. Ek gıdaya. Ayrıca zaten 1cay kaşığı vs diye ayrıntılı yazmış doktor. Bize hipp organik combotic kullandirtti kilo aldırmıyor.

21 yaşında anne mi oldun? Deliricem bir gün gerçekten. Muhtemelen kv ile yaşıyorsun. Kocan anneci, sen pasifsin. Çocuğun istismara uğruyor sevgi adı altında.

Çok erken 6. Ayda başladık biz tadıma belki 5. Ayda o da doktorun uygun görür ise.

? bız mı burdan cimere falan basvuralım onu mu beklıyorsun. cocugun beslenmesı sıkıntıda ahlakı sıkıntıda saglıgı sıkıntıda.. bı de tacız yasıyor alenen.. bakamıycaksan arka cıkamayacaksan ne dıye dogurdun ?? yok kocamı ustume salıyor benı dınlemıyor falan?? cocuga yazık degıl mı sen pasif sinik duruyorsun kosede dıye cocugun basına gelmeyen kalmıycak.. yazık acıdım cocuguna... o kocayı da kaynanayı da dorde katlarım. !! alır cocugumu cıkar o dandıgı de bosarım. kımse cocugumun orasını burasını goremez elleyemez kı opsun bı de ? cok meraklıysa acsın kocanınkını 7 24 opsun .. ööf ne sacma bısey yarabbi.. hala kayınvalıdem oyle dedı boyle dedı.. devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…