+1Bu arada siz vurarak karşınızdakinede kapı açıyosunuz. Hep böyle devam etmez unutmayın. Yarın oda kalkıp size vurmaya başlar ve erkek kuvvetiyle baş edemezsiniz
Iyice yuz goz olduk.
Ofekji kontrol altında tutmayı ogrenmeslisin yoksa çok üzülürşün. tek izin gününde gitmeyin hafta ici akşamları gidin.. eğer illa pazar günü diye diretirse o güne bir plan yapın önceden canınız ne istiyorsa onu yapın. sizde hafta ici uğrayın ailesinin gönlü olmuş olurSizin mesajınızı okurken bile ağlayasım geliyor. şimdi bana diyorlar öfke kontrolünü sağla vurma. biliyorum yaptıgım cok yanlış ama inanın hakim olamıyorum o da bana vursa yeridir. siz nası hakim oldunuz ? onla muhatap olmayayım baska seyle mesgul olmak istesem ne akşam dısarı cıkmama izin veriyor ne baska birşeye.zaten haftanın 6 günü tam zamanlı çalışıyorum.tek günümde de ailesiyle görüşmesem bunu yanlış anlayacak baska problemler cıkacak diye korkuyorum.
+1Bu adamın kendi kendine direkmen "Sana ayıracak vaktim yok" kıvamına geldiğini sanmıyorum. Belli seviyelere sen getirmişsin gibi.. O yüzden tek bi cümlesiyle kötü yargılamak istemiyorum kocanı. Sen vurduğunda refleks olarak o da sana el kaldırabilirdi. O zaman savunulacak hiçbir yanı kalmazdı eşinin. Ama sabır bile gösteriyo olanlara belli ki.
İlk olarak sen biraz tavırlarına çeki düzen ver.
Her insan kendi saygınlığını kendisi yaratır.
+1
ben de önce sana ayıracak vaktim yok demesine takıldım ama konu sahibi adama vuruyormuş
bu adamda karşılık olarak eliyle değil diliyle vurmuş
bende olsam bana vuran birine sana harcayacak zamanım yok diyebilirim hatta daha fazlasını da diyebilirim
+1
ben de önce sana ayıracak vaktim yok demesine takıldım ama konu sahibi adama vuruyormuş
bu adamda karşılık olarak eliyle değil diliyle vurmuş
bende olsam bana vuran birine sana harcayacak zamanım yok diyebilirim hatta daha fazlasını da diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?