Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, burda onemli olan senin kendine o degeri vermen ve bir an önce sonuca gitmen, hic bir kadın kendını degersız gordugu yerde durmamalıEvet doğru söylüyorsunuz. Belki de gerçek sevginin ne olduğunu unutmuşum sayesinde… Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler gözardı edildi. Sanki kim için yapıyorumTamamen o kısmı düşünüyorum. Ömür bu kişiyle geçer mi? Hiç sanmıyorum. Kendine ve ailene bu insanları layık görüyor musun? Bu aileyle bu kişiyle anlaşamam diyorum. Aslında kafamda sonuç belli sadece biraz cesaretlenip uygulama kısmına geçmem lazım. Fikirleriniz için teşekkür ederim
![]()
Doğru söylüyorsunuz. Aynı şeyleri düşünüyoruzİşte bu yüzden bataklık bu iş. Bu yerine koymaların sonu gelmiyor. Katlanarak artıyor borçlar. Kaybetse yerine koymak isteyecek, kazansa yine kazanma ihtimalini düşünecek...
Kendini düşünmek zorundasın evet.
Evet doğru söylüyorsunuz. Artık önce kendim diyeceğimRica ederim, burda onemli olan senin kendine o degeri vermen ve bir an önce sonuca gitmen, hic bir kadın kendını degersız gordugu yerde durmamalı
Ah evet anneciğim de benimle birlikte üzüldü. Bunları düşündükçe soğuyorum.Ayril gitsin. Annen seni, elalemin oglunun kahrini cek diye dogurmadi.
Ortada sevgi varsa, gider tedavi olur. Ileride bakarsin adam olmus mu, ona gore durum degerlendirmesi yaparsin.
Tam bir iç anadolu ailesi. Aşırı oğlancı. Sağlıksız aile iletişimleri varmış. Onları da daha önceden daha yakından tanıyor olsaydım on defa düşünürdüm. Yaptığı şeyi doğru bulmasa da bu sebepten yapmıştım gibi açıklamalar peşinde. Sevse de aşırı gurur ve inat. Kendi tarafından hep haklı sebebi varAdam kumarbaz ve tedavi olmadan düzelemez.
Bunun içinde hasta olduğunu kabul etmeli. Kendi kabul etmediği gibi ailesi de durumu normalleştirmiş. Allah kimseye vermesin ama yakınımın başına gelse boşansın kurtulsun isterim. Tek başına seviyorsun sen. O sevse bunları yapmazdı. Boşuna enerjini ve zamanını harcama derim
Olay örgüsünü tam manasıyla yazamadım. Daha detaylı şeyler var tabi ama üstün körü konuyu toplamaya çalıştım. Normalde sakin biri ama sinirlendiğinde ne dediğini bilmiyor. Söylediğine pişman oldu ama söz ağızdan çıktı bir kere. Olanlar benim çok zoruma gitti. O yüzden boşanmayı düşünüyorumNeyi severek ?
4 aylık evlilikte bu kadar olayı mı?
Cık bölgeyle ilgili değil. kötü huylu erkeklerin aileleri genel olarak böyle oluyor. Nadiren yanlışa yanlış diyen var. Çünkü hepimiz ailemizin aynası gibiyiz. Yani keşke karısının altınlarını alıp kumara yatırırken de gururlu olsaymış. Gurur değil de arsızlık kardeşim. Ben yaparım sen susup oturacaksın ben ne dersem o. Ömür boyu bana katlanacaksın tavrı bu maalesefTam bir iç anadolu ailesi. Aşırı oğlancı. Sağlıksız aile iletişimleri varmış. Onları da daha önceden daha yakından tanıyor olsaydım on defa düşünürdüm. Yaptığı şeyi doğru bulmasa da bu sebepten yapmıştım gibi açıklamalar peşinde. Sevse de aşırı gurur ve inat. Kendi tarafından hep haklı sebebi var
Ağzına sağlık ne güzel dedin. Aileyle mi evleniliyor çok düşünmeye gerek yok derdim ama maalesef büyük yanılmışım. Zaten nişan döneminde de mesafeden dolayı bir kere görüşebilmiştik. İçlerine girip tanıma şansım da olmadı. En başta kendi oğullarını tanıyamamışım. Evlenince çok farklı bir yüzü ortaya çıktıCık bölgeyle ilgili değil. kötü huylu erkeklerin aileleri genel olarak böyle oluyor. Nadiren yanlışa yanlış diyen var. Çünkü hepimiz ailemizin aynası gibiyiz. Yani keşke karısının altınlarını alıp kumara yatırırken de gururlu olsaymış. Gurur değil de arsızlık kardeşim. Ben yaparım sen susup oturacaksın ben ne dersem o. Ömür boyu bana katlanacaksın tavrı bu maalesef
Hepimize sağlık olsun. Ben de düştüm aynı hataya ordan biliyorum. 10 yılda hiç değişmedi. Allah’a havaleler artıkAğzına sağlık ne güzel dedin. Aileyle mi evleniliyor çok düşünmeye gerek yok derdim ama maalesef büyük yanılmışım. Zaten nişan döneminde de mesafeden dolayı bir kere görüşebilmiştik. İçlerine girip tanıma şansım da olmadı. En başta kendi oğullarını tanıyamamışım. Evlenince çok farklı bir yüzü ortaya çıktı
Severek mı? Ortada saygı yok güven yok. Naçizane bir Bilgi borsa kumar değildir ama iddia kumardir. Borsada paranı bir şirkete yaptırırsın o şirketin hissedarı olursun kar ederse sen de kazanırsın ama bilanço okumayı bilmiyorsa bilmediği işlere girmesin elbette. Ayrıca yatırım evlilikte ortak verilen bir karardırKızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Severek ayrılacağız
4 aylık evlilikte yasal olarak bosanamazsin 1 seneyi doldurmak gerekiyor. Ailenin evine dön ve ne yapacagini senin icin cabalayip cabalamayacagini gör. Seviyorsa gelir duzelir barisirsiniz duzelmezse bosanmayi gerceklestirirsinizKızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Severek ayrılacağız
Allah kötü niyetlileri bildiği gibi yapsınHepimize sağlık olsun. Ben de düştüm aynı hataya ordan biliyorum. 10 yılda hiç değişmedi. Allah’a havaleler artık
Evet maalesef öyle. Gizli kapaklı işler çevirdiği için güvenim kalmadı. Şu yaşanan olaya kadar hiç saygısızlığını görmemiştim.Severek mı? Ortada saygı yok güven yok. Naçizane bir Bilgi borsa kumar değildir ama iddia kumardir. Borsada paranı bir şirkete yaptırırsın o şirketin hissedarı olursun kar ederse sen de kazanırsın ama bilanço okumayı bilmiyorsa bilmediği işlere girmesin elbette. Ayrıca yatırım evlilikte ortak verilen bir karardır
Detaylı şekilde yazamadım. Seviyor kısmı o yüzden askı da kaldı. Evet ne yazık ki pek akıllı birine denk gelmemişim. İnanın bu durumları nasıl yaşadığımı bende anlayamıyorumKocaniz kumarbaz ickici saygisiz terbiyesiz ve arkadasini yuvasina tercih edicek kadar aptal.
Ailesi cirkef yuva yikan cinsten haksiz tarafli
Kim kimi seviyor ayriliyor ben anlamadim
Avukatla görüştüm. Çekişmeli şekilde boşanabiliyormuşum. Ailemin yanındayım. Bir ay oldu pek çaba yok. O yüzden bende gözden çıkarmaya başladım. Bunda da bir hayır vardır diyorum4 aylık evlilikte yasal olarak bosanamazsin 1 seneyi doldurmak gerekiyor. Ailenin evine dön ve ne yapacagini senin icin cabalayip cabalamayacagini gör. Seviyorsa gelir duzelir barisirsiniz duzelmezse bosanmayi gerceklestirirsiniz
Kardeşim iddia kuponu son damla olarak 3.5 ayda evi terketti. Onun dışında internette kadınlarla konuşma, eve gelmemesi, şiddet vs vardı. Bence bu tipler katlanarak sorun cagaltir.Detaylı şekilde yazamadım. Seviyor kısmı o yüzden askı da kaldı. Evet ne yazık ki pek akıllı birine denk gelmemişim. İnanın bu durumları nasıl yaşadığımı bende anlayamıyorum