- 30 Ocak 2023
- 45
- 14
- 3
- Konu Sahibi dertli hatunn
-
Bu kişiden kişiye değişir yapıyla alakalı bir durum. Benimde 5.aydan sonra büyümüştü meselaMerhaba 4 aylık hamile olan annelerden karnı henüz hiç çıkmayanlar varsa aramızda bi sorum olacaktı? Karnınız hiç çıkmamış olsa bile enazından alt karında bastırdığınız zaman rahim dolgunluğu hissediyor musunuz? Yani hic göbek olmasa bile karında bi dolgunluk bi sertlik geliyomu elinize. Yoksa karnınızın heryeri yumusacik ve dibine kadar bastırabiliyor musunuz? Yani rahim belli bir büyüklüğe ulaşması gerektiğine göre, enazindan hafif bi sertlik veya dolgunluk olarak gelirmi ele karna bastırildığinda?
Peki enazindan karniniz büymese bile en dibine kadar bastırabiliyormuydunuz yani elinizle hic rahim dolgunluğunu hissetmezmiydiniz?Bu kişiden kişiye değişir yapıyla alakalı bir durum. Benimde 5.aydan sonra büyümüştü mesela
Bisey dicem yanlış anlamayın. Hamile değilsiniz siz onlarca negatif görmüşsünuz. Bu şekilde de hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız. Mesela ben şuan iki aylık hamileyim ve karnım sis görünmeye başladı. Ki 4 ay dolunca ne hale gelirim kim bilir. Bu kişiden kişiye değişir. Ama siz onlarca test yaptığınız halde sürekli konu açıyorsunuz ve konu 4 aylık hamilelere soruyorsunuz.Merhaba 4 aylık hamile olan annelerden karnı henüz hiç çıkmayanlar varsa aramızda bi sorum olacaktı? Karnınız hiç çıkmamış olsa bile enazından alt karında bastırdığınız zaman rahim dolgunluğu hissediyor musunuz? Yani hic göbek olmasa bile karında bi dolgunluk bi sertlik geliyomu elinize. Yoksa karnınızın heryeri yumusacik ve dibine kadar bastırabiliyor musunuz? Yani rahim belli bir büyüklüğe ulaşması gerektiğine göre, enazindan hafif bi sertlik veya dolgunluk olarak gelirmi ele karna bastırildığinda?
İçim rahat etmiyo bitürlü tam ferahladim diyorum gece yine anksiyete krizlerim başlıyo. Tesekkür ederim yinede bilgi verdiginiz icin cok sagolunBisey dicem yanlış anlamayın. Hamile değilsiniz siz onlarca negatif görmüşsünuz. Bu şekilde de hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız. Mesela ben şuan iki aylık hamileyim ve karnım sis görünmeye başladı. Ki 4 ay dolunca ne hale gelirim kim bilir. Bu kişiden kişiye değişir. Ama siz onlarca test yaptığınız halde sürekli konu açıyorsunuz ve konu 4 aylık hamilelere soruyorsunuz.
Benim de 2 aylıkken karnım felaket cıkmıstı,hatta saskınlıktan burada bile sordum.Simdi 4.5 aylık resmen karnım yok gibi,kimse hamile olduğumı bile anlamıyor.Demek ilk aylar gaz vs derken şişlik oluyor..4 ay olunca ne hale gelirim yazmışsınız ya,gelmezsiniz merak etmeyinBisey dicem yanlış anlamayın. Hamile değilsiniz siz onlarca negatif görmüşsünuz. Bu şekilde de hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız. Mesela ben şuan iki aylık hamileyim ve karnım sis görünmeye başladı. Ki 4 ay dolunca ne hale gelirim kim bilir. Bu kişiden kişiye değişir. Ama siz onlarca test yaptığınız halde sürekli konu açıyorsunuz ve konu 4 aylık hamilelere soruyorsunuz.
Ama bu krizi kendiniz yaratıyorsunuzİçim rahat etmiyo bitürlü tam ferahladim diyorum gece yine anksiyete krizlerim başlıyo. Tesekkür ederim yinede bilgi verdiginiz icin cok sagolun
Ay canım sağol yorumun içinBenim de 2 aylıkken karnım felaket cıkmıstı,hatta saskınlıktan burada bile sordum.Simdi 4.5 aylık resmen karnım yok gibi,kimse hamile olduğumı bile anlamıyor.Demek ilk aylar gaz vs derken şişlik oluyor..4 ay olunca ne hale gelirim yazmışsınız ya,gelmezsiniz merak etmeyin
Hayır hayır öyle olmaz merak etmeyinAy canım sağol yorumun içinBen normalde de gobekliyim genetik bir şey gitmiyor o göbek şuan iki aylık ve sanki 4-5 aylık gibi duruyor karnım. Eşime diyorum ben şuan boyleysem 5 aylikta 9 aylık görünürum heralde
Bilmiyorum sanki birileri biseyler yazdikca rahatliyorum duymak iyi geliyo gibi. Anksiyete gercekten zor bi hastalık yargılamayın inanın. Olmayan şeyleri olacak hatta olmuş gibi gösteriyo insana. Ve inanilmaz sekildede bunu beyne kabullendiriyo. Ne senaryolar dönüyo kafamda neler neler. Ben her konuda böyleyim malesef sadece bu konu degilki.Ama bu krizi kendiniz yaratıyorsunuzburadaki cevaplar sizi daha da krize sokacak farkindamisiniz
Eşimde bana diyor sana alışveriş yapmak lazım böyle olmaz diyeHayır hayır öyle olmaz merak etmeyin.Bende şok olmuştum hatta koşup hemen hamile pantolunu falan almıştım ilk ayda daha sisip 2.ayda gözüme kocaman geliyordu ki büyüktü de.Meğer şişlikmiş o 4,5 ta su an karnım yok gibi.Ama kilo almama gelince 10 kg aldım
Kilodan korkmayın hamileyiz sonucta:) Hiç takmıyorum nasılsa doğumdan sonra verilir.Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalımEşimde bana diyor sana alışveriş yapmak lazım böyle olmaz diyekendince planlar yapiyor garibim . İnşallah dediğiniz gibidir. Ben şuan kilo almadım normalde ama alacağıma eminim su içsem yarıyor iştah var aşırı bu ara
Hayir estağfurullah yargilamiyorum aksine sizin için söylüyorum bura da yazılanlara bakınca insan bazen telaş yapıyor. Birde hamile gibi soru soruyorsunuz millet te ona göre cevaplıyor. Ama siz hamile değilsiniz kabullenin artık 4 ayda çoktan ortaya çıkardı . Bende daha iki ay ufaklık bana neler ediyorBilmiyorum sanki birileri biseyler yazdikca rahatliyorum duymak iyi geliyo gibi. Anksiyete gercekten zor bi hastalık yargılamayın inanın. Olmayan şeyleri olacak hatta olmuş gibi gösteriyo insana. Ve inanilmaz sekildede bunu beyne kabullendiriyo. Ne senaryolar dönüyo kafamda neler neler. Ben her konuda böyleyim malesef sadece bu konu degilki.
Bebis için kilo ya değerKilodan korkmayın hamileyiz sonucta:) Hiç takmıyorum nasılsa doğumdan sonra verilir.Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalımBiz de eşimle gidip hamile pantolonları almıstık hala onları giyiyorum
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasit etsin insallahBebis için kilo ya değer14 ay bekledim yolunu. Sukrolsun benimle şimdi takmıyorum ya ne kadar sisebilirimki diye avunuyorum
Amin canım Allah razı olsunGözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasit etsin insallahkacıncı haftadasınız?
Tabiki bunlari biliyorum zaten cevremdeki her insan coğunlukla yasıyor bunlari ama şu bide hamileliğini 7.ayında öğrenenler işte hic belirti yaşamayanlar adetini düzenli görenler hatta testlerde asla çıkmadigini iddaa edenler varya onlar işte bitiriyo insanıHayir estağfurullah yargilamiyorum aksine sizin için söylüyorum bura da yazılanlara bakınca insan bazen telaş yapıyor. Birde hamile gibi soru soruyorsunuz millet te ona göre cevaplıyor. Ama siz hamile değilsiniz kabullenin artık 4 ayda çoktan ortaya çıkardı . Bende daha iki ay ufaklık bana neler ediyorkasık ağrısı bel ağrısı baş dönmesi miğde bulantısı baş ağrısı miğde yanması.artik sen hesap et yani . Mesela misler gibi kokan eşimin kokusu bile bana rahatsız edici geliyor adama bir şey de diyemiyorum su süreci atlatmak için dua ediyorum resmen. Hamiellik öyle basit değil
Hiç öyle bir şey denemedim açıkcasıPeki enazindan karniniz büymese bile en dibine kadar bastırabiliyormuydunuz yani elinizle hic rahim dolgunluğunu hissetmezmiydiniz?
Hamile mi hanımefendi değil mi anlayamadım?Bisey dicem yanlış anlamayın. Hamile değilsiniz siz onlarca negatif görmüşsünuz. Bu şekilde de hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız. Mesela ben şuan iki aylık hamileyim ve karnım sis görünmeye başladı. Ki 4 ay dolunca ne hale gelirim kim bilir. Bu kişiden kişiye değişir. Ama siz onlarca test yaptığınız halde sürekli konu açıyorsunuz ve konu 4 aylık hamilelere soruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?