4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse de suç aramam şahsen. Banane derim. Ama sizin için çevre çok önemliyse; ataerkilciler konuyu bilse de bilmese de haklı siz olsanız da olmasanız da eşinize ve ailesine hak verir.

Makul insanlar zaten tam olarak içeriğini bilmeden yorum yapmaz.
Öle onlar kendilerinde asla bi suç aramıyorlar beni annesi ve kendisi mahvetti 4 ayda

alisamamis daha koca evine deriz
sorunu bilmiyoruz cunku
Sorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsun:( hiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile

Sorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsun:KK43: hiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
Severek mi evkendiniz yoksa görücü usulü mu?

Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?

benim anlamadığım henüz 4 ay olmuş belli ki ciddi sorunlar var bunları düşünmüyorsunuz da dışardan nasıl göründüğünüzü mü umursuyorsunuz

benim anlamadığım henüz 4 ay olmuş belli ki ciddi sorunlar var bunları düşünmüyorsunuz da dışardan nasıl göründüğünüzü mü umursuyorsunuz
onlar kendilerini asla suçlu gormuyorlar.herseyi benden biliyolar akrabalarina vs anlatmayı bike düşünüyorum çünkü okadar numara yapiyolarki dışardan herkes bu insanlari muhteşem zannediyo dini konuda özellikle hacca gidip gelmiş insanlar ama ben böle bisey gormedim...

Yani size karşı bu kin ve öfkelerinin sebebi nedir özellikle kayınvalidenin
Aşırı kıskanç hiç bir sekikde benm iyi biseyler yapmamı istemiyo hep kendisi ön planda olmak istiyo kendi ailesindeki insanlar beni çok sevdiler ama şeytan sanki:(Çok tehlikeli bi kadın

onlar kendilerini asla suçlu gormuyorlar.herseyi benden biliyolar akrabalarina vs anlatmayı bike düşünüyorum çünkü okadar numara yapiyolarki dışardan herkes bu insanlari muhteşem zannediyo dini konuda özellikle hacca gidip gelmiş insanlar ama ben böle bisey gormedim...

şu an ne düşündüğünüzü napmak istediğinizi anlamadım. Niyetiniz biraz uzaklaşmak mı?

Ben düşünmem bile banane
Lakin kücük sehirdesiniz belliki laf söz cıkmıs yada cıkar diye düşündügünüze göre
Genelde evlilikte bi sorun oldugu akla gelir diye düşünüyorum

Aşırı kıskanç hiç bir sekikde benm iyi biseyler yapmamı istemiyo hep kendisi ön planda olmak istiyo kendi ailesindeki insanlar beni çok sevdiler ama şeytan sanki:KK43:Çok tehlikeli bi kadın
Ya siz böyle anlatıyorsunuz ya ben kayınvalideme kurban olayım valla
Allah yardımcınız olsun

Başkalarını boşver, işin iç yüzünü yaşayanlar bilir

Back
X